{{ message.message }}
{{ button.text }}

Familie, liefde en een baby #11

Afbeelding blog 'Familie, liefde en een baby #11'

Aangezien we een week in het ziekenhuis hadden gelegen ivm Sjoerd, moest ik bij thuiskomst even checken of we recht hadden op couveuse nazorg, opstarthulp zeg maar. Natuurlijk werd dit niet vergoed door mijn zorgverzekeraar dus ik stond er ineens 茅cht helemaal alleen voor. Vooral ook omdat Danny gauw genoeg weer aan het werk zou gaan. Gelukkig mocht ik mijn moeder en schoonmoeder altijd bellen als ik hulp nodig had. Ook als er gestofzuigd moest worden en het me zelf niet lukte, helpte Danny me. Dat was wel fijn om zulke mensen om me heen te hebben.

In deze tijd kwam ook het eerste kraambezoek binnen druppelen. Op zo鈥檔 moment kom je er wel achter wie je echte vrienden zijn en wie niet.. Er zaten zeker een aantal rotte appels tussen. Maargoed die moet je ook hebben anders is het leven ook zo saai!

De tijd is ontzettend snel voorbij gevlogen... Sjoerd is inmiddels een vrolijk knulletje van 5 maanden oud en ruim 6kg zwaar! Hij heeft zich zo goed herpakt na zo鈥檔 start! Als moeder zijnde is er niets wat je je trotser maakt als dat je je kleintje zo goed ziet groeien! Ondanks alles zou ik alles z贸 nog een keer over doen. Ik geniet intens van hem en baal er stiekem van dattie zo snel groot word haha.

Tot dusver het zwangerschaps en bevallingsverhaal. Nu schakel ik over in de hedendaagse verhaaltjes.. Ik maak namelijk genoeg mee in mijn leven, verveel me geen minuut en jullie adviezen zijn ook meer dan welkom!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je