{{ message.message }}
{{ button.text }}

Familie, liefde en een baby #1

Afbeelding blog 'Familie, liefde en een baby #1'

Danny en ik kennen elkaar al sinds eind 2013. Verder nooit contact met elkaar gehad totdat mijn toenmalige relatie begin 2015 eindigde. Viavia kwamen we op elkaars pad terecht.


De eerste avond dat wij elkaar weer zagen na 1,5 jaar, hebben we met wat gezamenlijke vrienden zitten pokeren. Toen mijn bob aangaf optijd naar bed te willen gaan, bood Danny me aan om me zelf naar huis te brengen aangezien ik nog niet perse naar huis hoefde. Zo gezegd, zo gedaan. Rond middernacht bracht hij me netjes thuis, niet wetende dat we tot 4 uur in de morgen met elkaar zouden zitten kletsen... Het bleek dat we ontzettend veel gemeen hadden en dat we goed met elkaar konden praten. Verder werd er ook niets achter gezocht aangezien ik te jong voor hem was zoals hij zei (lach er achteraf nogsteeds heel hard om haha). Na deze avond bleven we elkaar zien. Van 1 keer in de week, naar dagelijks. Dit betekende voor hem dan ook dat hij me leuker ging vinden dan vriendschappelijk. Voor mij was dit in eerste instantie niet zo. Totdat we in maart 2016 voor de eerste keer samen op stap waren geweest.. Op de een of andere manier sloeg toen de vonk voor mij over. Een maand erna hadden we dan ook ‘officieel’ een relatie en leerde ik zijn dochter Anne ook snel genoeg kennen. Het klikte allemaal heel goed en we wisten al vrij snel dat we samen verder wilden en over een tijdje een gezinnetje wilden stichten.


In mijn verleden heb ik een te hoge bloeddruk gehad, ze hebben me toen geadviseerd om te stoppen met de pil dus in oktober 2016 heb ik dit met Danny besproken. Hij stemde er mee in en we hadden afgesproken voor zolang andere voorbehoedsmiddelen te gebruiken (wat er dus niet van kwam). Als het komt, dan komt het en als het nog een tijdje duurt, prima.


We gingen er vanuit dat het enige tijd zou duren voordat ik zwanger zou raken aangezien ik toch ruim 7 jaar de pil had geslikt en hem ook altijd doorslikte. Had ook gelijk m’n stopweek dus dat was zoals het hoorde. Volgens mijn telling zou ik 3 weken erna dan ook weer ongesteld moeten worden, deze periode bleef dus uit.. Voor de zekerheid een testje gedaan maar die was hardstikke negatief. Voelde me verder ook niet vreemd dus niks aan de hand. De week erna nog niks en de week dáárna ook niet.. Begon me ook wel wat anders te voelen dan normaal maar niet dat een zwangerschap het eerste in me opkwam. Dit besprak ik dan ook met Danny hij vroeg me of ik nog een test had liggen en dat ik maar eens een test moest doen dan als ik me zo vreemd voelde. Kon me niet voorstellen dat ik nu ineens wel zwanger was maar kon het eveneens niet verklaren dat mijn periode uitbleef. De dag erna toch maar een test doen dan... Test gedaan, op z’n kop neergelegd en de tijd rustig afgewacht met het idee dat het ‘wel niks zou zijn’... De 2 minuten waren om... Ik draaide de test om en wauw.... Een dikke plus op het scherm! Ik geloofde het niet.. Verbaasd ben ik naar beneden gelopen en heb ik Danny de test laten zien. Hij was net zo verbaasd als ik maar werd wel meteen blij van het idee dat hij nog een keer vader werd! Ik daarintegen ben meteen naar de winkel gereden voor nog een test te halen, voor de zekerheid zegmaar (alsof er de dag erna iets anders op zou staan haha). Het idee dat ik zwanger was begon wel enigszins te wennen maar wilde dan wel weten hoever ik dan ongeveer zou zijn dus besloten om een ClearBlue test te kopen (die op de foto bovenaan is de echte test). Deze heb ik de dag erna ‘s morgens meteen gedaan en dit was het resultaat...


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je