{{ message.message }}
{{ button.text }}

Extra vingertje (deel 2)

Afbeelding blog 'Extra vingertje (deel 2)' Achtergrond blur afbeelding

27 november 2017 moeten we in het ziekenhuis zijn omdat ze het extra vingertje gaan verwijderen. Ik zie er erg tegenop. Weer iets wat dat kleine mannetje moet meemaken. Is het nog niet genoeg geweest?
Eenmaal daar worden we naar een kamertje gebracht. Ayden ligt lekker te slapen in zn maxi cosi. De arts geeft aan hem lekker te laten liggen. Hij geeft hem zo een klein prikje in zn pink zodat hij daarna niks meer voelt. Hij schrikt even van het prikje maar zodra ik zn speentje weer in zn mond stop slaapt hij weer verder. We moeten even terug naar de wachtkamer tot de verdoving werkt. Na een aantal minuten gaan we naar een andere kamer toe. Ik geef aan dat ik het niet wil zien en ga in de gang staan. Me man blijft bij hem. Hij blijft in de maxi cosi liggen. Ze leggen een doek onder zn arm en knippen het extra vingertje af. Daarna branden ze het bloedvaatje dicht en krijgt hij een pleister om. Hij heeft overal doorheen geslapen! Wat een bikkel! We mogen weer naar huis en de volgende dag mag de pleister er ook af. Heeft hij toch maar weer doorstaan!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je