{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even voorstellen

Afbeelding blog 'Even voorstellen' Achtergrond blur afbeelding
Bij deze mijn eerste blog op mamaplaats. Om jullie een indruk te geven van wie ik ben, zal ik beginnen met mijzelf aan jullie voor te stellen: Mijn naam is Ida Philips, ik ben 30 jaartjes jong en werk drie dagen per week op een personeelsafdeling, als Medewerker P&O. Ik ben dol op dansen, sporten, shoppen en leuke dingen doen zoals dagjes weg of lekker koken. Dinsdag 6 juli 2010 ben ik bevallen van mijn eerste kindje, Déviënthly. Een mooie, maar lastige naam, ik weet het ;-) daarom noemen wij hem ook altijd Dévi, lekker makkelijk :-D! Hij is nu alweer bijna twee jaartjes oud en een heerlijk, vrolijk mannetje. Uiteraard soms ook erg ondeugend, maar ja, dat hoort er nu eenmaal bij! Naast mijn baan en mijn gezinnetje, heb ik nog een andere passie, namelijk mijn eigen webshop www.kleine-wondertjes.nl. Kleine Wondertjes verkoopt de leukste babykleding, baby artikelen, kraamcadeaus en meer voor een lage, betaalbare prijs. Al met al een erg druk leven dus, maar ook een ontzettend leuk leven! En dit leven zal ik vanaf nu zoveel mogelijk met jullie gaan delen :-) xx

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je