{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even de kluts kwijt met eetpatroon

Ik weet even niet meer wat nu goed is, en wat niet. Krijgt hij nu te weinig ? Waar moet ik de kleine dan mee aanvullen?

Afbeelding blog 'Even de kluts kwijt met eetpatroon '

Mijn zoontje is nu 10 maandjes oud, en eet graag, poept ook heel erg graag 4 keer per dag, en slaapt onwijs goed gelukkig. Maar nu is hij natuurlijk alles aan het ontdekken en verband hij ook veel meer energie. 

Ik merk de laatste tijd dat hij ontzetten honger heeft elke keer. Wil hem ook graag van de fles afhebben... Maar wat kan ik die kleine geven om hem meer een verzadigd gevoel te geven. Ben werkelijk even helemaal de kluts kwijt. 

Mannetje begint de ochtend rond half 8 met papfles 150, en rond half 10 een banaan. Poept tussen die tijd al twee keer! Hij gaat daarna naar bed en word rond 12 uur wakker dan geef ik hem nog een flesje, alleen merk ik al dat hij dat niet meer nodig heeft. Rond de lunch krijgt hij 1 snee brood met jam of boter en een flesje water. Tussen de middag krijgt hij een koekje en water met sapje. Rond 3 uur half 4 gaat hij weer naar bed tot 5 uur. ( ja een echte slaapbaby hihi ) dan krijgt hij een potje voor 8+ en in de avond de laatste papfles en gaat dan naar bed. 

Vind het moeilijk om te zien dat hij zo honger heeft, maar koekjes blijven geven is ook geen optie. 

Hoe doen jullie dat? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je