Snap
  • Baby
  • Kind
  • Mama

Ergernis

Ergernis!
6 jaar geleden

Aiii...ik voel ,m!! Ik kan me voorstellen dat je je regelmatig op je lip bijt haha. Een ongevraagde tip...zorg maar eerst eens voor jullie zelf als je bevallen bent. Even wennen aan de nieuwe situatie! Wij hebben mijn ouders en schoonouders pas 5u na de bevalling [keizersnede] gebeld. Eerst eens even bijkomen en genieten met z,n 3tjes. Geniet nog even van je zwangerschap en alvast heel veel succes. En genieten he!

6 jaar geleden

Ja van de ene kant hoop ik dat het veranderd omdat ik me groen en geel erger. Maar als ze er wel zijn erger ik me ook aan ze... hmm misschien ligt het gewoon aan mij haha. Idd wel goed om zo regels op te stellen. Goede tip.

6 jaar geleden

Misschien niet hetzelfde maar ook een gevalletje "grrr"..Ergernis haha.

6 jaar geleden

Ik heb geen problemen met mijn schoonouders samen, wel mijn schoonmoeder. Ze is heel lief, maar ook opdringerig en een grote dramaqueen.. Ik moet nog ongeveer een maandje tot onze kleine meid is geboren. En tot mijn verbazing, bemoeit ze zich nu nauwelijks ergens mee. Maar dat zal wel komen omdat ik veel ervaring heb met baby's door mijn vorige baan. Nu ben ik vooral huiverig hoezeer ze zich gaat opdringen na de geboorte. Even wat enkele voorbeelden: 1. Zij hebben de Maxi Cosi gekocht als cadeau, maar die hebben we pas sinds 2 weken in huis, we hebben zelf gevraagd wanneer we deze zouden krijgen, want een paar weken op voorhand hebben is fijn. Is ze zicht aar beledigt, want ze wilde mee met dat ding als ik moest bevallen!!?? (WTF) 2. Ik heb volgens mijn schoonmoeder een hele zielige schoonzus. Not dus.. want als ze een "vriendje" heeft, is het doodstil van haar kant. Nu wilt mevrouw 1 keer in de twee weken komen eten en ik heb aangegeven dat dit maar hooguit 2 keer kan want dan is de kleine er en heb ik daar geen zin in. M'n schoonmoeder vond toch echt wel dat ze dan gewoon op bezoek kon komen. Tijd voor onszelf krijg ik niet in d'r botte kop geduwd. 3. Toen nummer 1 tot d'r doordrong, wilde ze alsnog meteen mee en dan maar gaan zitten wachten in de wachtkamer en meteen naar binnen komen als het kon. Terwijl ik aangaf dat ook mijn eigen ouders pas komen als ik thuis ben als alles goed verloopt, want dan ben ik zo weer thuis en dit vind ik zelf fijner, nee zij zou er al zijn. Nou die laten we dus nog niks weten als we op weg naar t ziekenhuis zijn hoor.....