{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ergernis

Ergernis!

Afbeelding blog 'Ergernis ' Achtergrond blur afbeelding

Even een "klaag" verhaal.
Waarschijnlijk ben ik niet te enigste moeder/vrouw die zich groen en geel ergert aan haar schoonouders! Vreselijk...eerst laten ze zich 9 maanden van je zwangerschap niet zien. En als je bij hun komt doodleuk zeggen [als je nog op de stoep staat] "ohh zien we jullie ook nog eens"...euhh oke.
Niet dat we ze voor de zwangerschap veel zagen bij ons. En als je dan naar hun gaat wel denken dat ze..vooral mijn schoonmoeder wel aan je buik mogen zitten. Ja hooo even! Zelfs mijn eigen moeder vroeg of ze even mocht "aaien". En mijn moeder is me heilig! Iets met respect en my space..
Nou nu is ukkepuk geboren. Hun eerste en waarschijnlijk enigste kleinkind..zie je ze nog nooit. Ukkie is inmiddels 5 maanden oud. Ze hebben hem 5x gezien of zo. En het enige wat we vragen is of ze even bellen voor ze willen komen. En die enkele keer dat ze er zijn menen ze dat ze ukkie compleet mogen opeisen! Slaapje doen..nee gewoon boven de box blijven hangen. "Ja hij is toch nog wakker"
Ja ja logisch als je boven mij blijft hangen als ik in bed lig slaap ik ook niet. Grrr zo ergerlijk..
En zo nog 50 ergernissen...
Is het omdat ik nog extra "kriebelig" ben door de hormonen? Ik heb ja nog 4 maanden te gaan haha. Of...ik weet het niet. Ik erger me gewoon groen en geel...


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Kind, #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je