{{ message.message }}
{{ button.text }}

En toen was het zo ver weer werken

En dan is je kindje 11 weken oud en mag gaan wennen op het dagverblijf

Afbeelding blog 'En toen was het zo ver weer werken' Achtergrond blur afbeelding

morgen is het zo ver mijn zoontje van 11 weken gaat wennen op het dagverblijf waar hij dadelijk 2 dagen heen gaan. Heb ik er moeite mee ja een beetje! Maar ik weet ook dat hij voor 100% in goede handen is, ook omdat het ook mijn collega's zijn. En volgende week is het ook voor mij zo ver, ik mag gaan werken, heb ik er zin in?? Ja en Nee, ja omdat ik al 28 weken thuis zit (door bekkeninstabiliteit) en Nee omdat het voor mij erg wennen wordt na een half jaar thuis zitten en ik hoop dat het me gaat lukken zonder al te veel pijn... Want doe ik thuis al iets te veel dan heb ik weer last van mijn bekken... 

Een kleintje weg brengen is in het begin altijd wel even moeilijk dat heb ik ook ervaren met mijn oudste maar ben je eenmaal in je ritme dan is het allemaal weer leuk en fijn, en als je ziet dat je kind het naar zijn zin heeft dan is dat toch geweldig!

Opstartproblemen laten we het daar even op houden

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je