{{ message.message }}
{{ button.text }}

En toen stond je met je bek vol tanden!

Letterlijk! Nou ja, een lief klein mondje dan!

Afbeelding blog 'En toen stond je met je bek vol tanden!' Achtergrond blur afbeelding

Letterlijk! Nou ja, een lief klein mondje dan!

Toen onze kleine man 3 maanden was, zat hij al flink op alles te knagen. "Dat gaat niet lang meer duren," zeiden velen. Maar al met al heeft het toch nog bijna 3 maanden en veel knagen geduurd. Maar toen het eenmaal begon, begon hij goed!

Het geknaag werd erger, Dentinox werd volop gesmeerd en de jeuk werd duidelijk zichtbaar. Meneer ging met zijn speelgoed, bijtringen en onze vingers van links naar rechts, echt krabben! En toen, vorige week zaterdag, voelden we wat scherps in onze vingers! Het eerst tandje! Het linker ondertandje was door het tandvlees heen! 2 dagen later was ook het tandje ernaast te voelen, SCHERP! Auch! Dat ging de goede kant op. Gelukkig had hij, naast een beetje hangerigheid, zurige luiers en uiteraard veel jeuk, geen last van de tandjes.

Gisteren zat hij weer op mijn vinger te sabbelen, tsja zal wel weer gejeukt hebben. En toen voelde ik opeens iets boven! Ja hoor, een hoektandje linksboven! En die was nog veel groter dan de ondertandjes, dus waarschijnlijk was die er als eerste, maar ja, die had ik nog lang niet verwacht! En zo vandaag het hoektandje aan de andere kant!

Dus van 0 naar 4 binnen een week! Dat word geen vingers mee geven, is veel te scherp ;) Maar wat ben ik trots op mijn grote stoere jongen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je