Snap
  • Baby
  • post

En toen stond je met je bek vol tanden!

Letterlijk! Nou ja, een lief klein mondje dan!

Letterlijk! Nou ja, een lief klein mondje dan!

Toen onze kleine man 3 maanden was, zat hij al flink op alles te knagen. "Dat gaat niet lang meer duren," zeiden velen. Maar al met al heeft het toch nog bijna 3 maanden en veel knagen geduurd. Maar toen het eenmaal begon, begon hij goed!

Het geknaag werd erger, Dentinox werd volop gesmeerd en de jeuk werd duidelijk zichtbaar. Meneer ging met zijn speelgoed, bijtringen en onze vingers van links naar rechts, echt krabben! En toen, vorige week zaterdag, voelden we wat scherps in onze vingers! Het eerst tandje! Het linker ondertandje was door het tandvlees heen! 2 dagen later was ook het tandje ernaast te voelen, SCHERP! Auch! Dat ging de goede kant op. Gelukkig had hij, naast een beetje hangerigheid, zurige luiers en uiteraard veel jeuk, geen last van de tandjes.

Gisteren zat hij weer op mijn vinger te sabbelen, tsja zal wel weer gejeukt hebben. En toen voelde ik opeens iets boven! Ja hoor, een hoektandje linksboven! En die was nog veel groter dan de ondertandjes, dus waarschijnlijk was die er als eerste, maar ja, die had ik nog lang niet verwacht! En zo vandaag het hoektandje aan de andere kant!

Dus van 0 naar 4 binnen een week! Dat word geen vingers mee geven, is veel te scherp ;) Maar wat ben ik trots op mijn grote stoere jongen!

10 jaar geleden

Oh zo herkenbaar! Hier ook al heel snel knagen en doen.. Mijn moeder riep geloof ik na drie weken al: zou hij geen tandje krijgen, wat ik uiteraard totaal niet serieus nam.. Maar, uiteindelijk was het met bijna 4 maanden toch echt zo ver! 2 schattige ondertandjes binnen 1,5e week. Zo cute, maar ook ineens zo 'baby-af', vindt je niet?!

10 jaar geleden

Wow...dat gaat snel! Hier de jongste op haar eerste verjaardag nog geen tandjes en de oudste het eerste tandje met 9,5 mnd...ha,ha..

10 jaar geleden

haha kan snel gaan ja. hier kreeg madam er ineens 4 tegelijk door (2 kiezen en 2 hoektanden) dat was echt sneu.