{{ message.message }}
{{ button.text }}

En toen liep hij ineens met een scherp mes..

De vaatwasser, die eigenlijk altijd dicht is als we hem niet gebruiken, was gisteren een groot onderdeel van mijn grootste schrikmoment...

Afbeelding blog 'En toen liep hij ineens met een scherp mes..' Achtergrond blur afbeelding

Mijn grootste schrikmoment van gisteren was toen ik kleine man, van nog geen anderhalf jaar oud, zag rondlopen met een ontzettend scherp schilmesje.. 
Bijna rennend ging ik naar hem toe en vroeg hem om dat maar even aan mama te geven. Maar hij was zo trots op zijn aanwinst, dat hij die echt niet zo maar even aan mama ging geven. Dus 'rende' hij snel weg. Echt rennen kan hij niet, want hij loopt nog maar een kleine 2 maanden en is soms nog erg onstabiel.. Dat was dus mijn grootste angst. Hij hield het mesje zo, dat als hij zou vallen er zeker iets vreselijks kon gebeuren. 

Dus met 2 grote passen had ik hem te pakken en moest ik het mesje van hem afpakken. Letterlijk moest ik het uit zijn handen trekken en toen dat gelukt was kwamen de grote waterlanders. Ik heb hem rustig uitgelegd dat hij geen spullen uit de vaatwasser mag pakken en dat een mesje heel gevaarlijk is en au kan doen. 
Gelukkig gingen de traantjes snel weg en snelde hij naar de toettoet auto's.

Moeders ging maar even zitten, nadat ze de vaatwasser had dicht gedaan. Deze stond open, omdat ik onze lunch spullen aan het inpakken was. Verder staat het deurtje altijd omhoog.
Ik ben niet snel geschrokken, maak me niet snel druk om een valpartijtje of dat soort dingen maar heb me toch wel even bedacht wat er allemaal gebeuren kon. 

Vanaf nu echt beter opletten, op zoek naar ogen in mijn achterhoofd (heeft iemand een paar over? of waar zijn die te koop?). 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je