{{ message.message }}
{{ button.text }}

En nu ligt hij uitgeput in bed

​Vanochtend was Nino weer vroeg uit de veren. 06:30 uur besloot hij dat de dag wel mocht beginnen van hem.

Afbeelding blog 'En nu ligt hij uitgeput in bed' Achtergrond blur afbeelding

Daar stonden wij zelf niet zo van te springen maar ja Nino bepaald op dat punt helaas onze opsta tijd.

Ik besloot direct mijn rondje hardlopen te gaan doen terwijl papa Nino de fles geeft. Ja we geven hem 's ochtends zijn pap gewoon nog in de fles, dit gaat lekker snel, zonder veel geknoei en het is een heerlijk momentje voor ons en voor Nino.

Bij terug komst hebben we even ontbeten. Nino was toen alweer een beetje aan het gapen. Hij was toch niet helemaal fit. Maar ook weer niet echt ziek. Gewoon de gebruikelijk verkoudheid zullen we maar zeggen en een tandje wat doorkomt.

Doordat we zo vroeg waren besloot ik op dat moment dat we nog wel naar babyzwemmen konden gaan. Nu Nino 1 jaar is zit hij in een groep hoger en die start ook een half uur later, dit is een stuk fijner en een stuk haalbaarder dan de eerste groep die ik vaak erg vroeg vond. Dus kreeg Nino nog een hapje want meneer veelvraat had alweer honger en zijn we daarna naar zwemmen gefietst. Nino had er veel zin in en we hebben lekker gezwommen, van de glijbaan gegleden en in het bubbelbad gehangen. Heerlijk. 

Het omkleden daarna is altijd wel een sport op zich. Als ik alleen met hem ben is het best lastig om mijzelf om te kleden. Eerst is Nino aan de beurt. Die kan ik gewoon bij een aankleedkussen omkleden. Dan probeer ik een groot hokje te zoeken voor mij en Nino. Het voordeel van een groot hokje is dat je niet zo op elkaar geplakt zit en dat het deurtje wat lager is waardoor hij er wat minder makkelijk onder door kan kruipen. Helaas waren deze dit keer beide al bezet en moesten we toch echt in een klein hokje met z'n tweetjes. Dus dan is de zoektocht een hokje te vinden met een droge vloer. Want Nino moet al aangekleed op de grond zitten. Dit eenmaal gevonden moet ik mijzelf uitkleden, afdrogen en aankleden terwijl ik Nino steeds terug trek zodat hij er niet vandoor gaat. Ik geloof niet dat ik mij ooit zo snel heb omgekleed na het zwemmen.

Eenmaal op de fiets begon het te miezeren. Gelukkig hadden we beide een goede jas aan en Nino ook een petje dus dacht ik dat dit wel te doen was. Helaas begon het onderweg steeds harder te regenen. Ik was al gauw kletsnat. Nino leek het niet te deren en viel op de fiets inslaap. Het zwemmen had hem behoorlijk uitgeput.

Nat en met een slapend kind op de arm kwam ik thuis. Ik heb ons zo goed als het kon uitgekleed en Nino nog steeds slapend in zijn bedje gelegd. Daarna heeft hij 2 uur doorgeslapen. Ja, zwemmen is leuk maar enorm uitputten. Heerlijk.

Nu maar kijken hoe hij zich de rest van de dag voelt. Ik geloof dat het doorkomende tandje ervoor zorgt dat Nino wat last heeft van dunne luiers dus dat wordt gezellig, haha.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je