{{ message.message }}
{{ button.text }}

En nu...hoe nu verder? Infuus??

Het weerzien van je kind..

Afbeelding blog 'En nu...hoe nu verder? Infuus??' Achtergrond blur afbeelding

Na een korte nacht en het Delano vertelt te hebben en naar opa en oma gebracht te hebben. Reed ik snel naar het ziekenhuis om bij m'n andere mannetje te zijn. Eenmaal daar vertelde mijn man dat ze bloed hadden afgenomen om te kijken door welke bacterie de nierbekkenontsteking veroorzaakt werd. Eerst dachten ze aan een blaasontsteking maar omdat Jayden koorts had is het geen blaasontsteking maar een nierbekkenontsteking. En eerste wat je denkt hoe komt zon kindje er aan. 


Ze wouden antibiotica geven via infuus. Maar dat werkte niet. Want Jayden is slecht te prikken. Net zoals z'n moeder haha. Dus we zijn gestart met een drankje die hij dan voor z'n fles 3x daags in moest nemen. En de koorts moest zakken... al gauw kwam ze er achter dat de koorts niet ging zakken en dat de onstekingswaarde niet zakte maar Steeg. En dat vonden ze vreemd. Kortom de ab slaat niet aan. Er ging van alles door me heen. Ook een stukje angst. Wat heeft mijn kleine ventje. Wat moeten we doen om beter te worden. Wanneer mag je dan naar huis... Nou dat laatste was voor de artsen nog lang niet aan de orde helaas. Ze haalde de onderste kan boven. En allerlei onderzoeken doen. Zo hebben ze ook een echo gemaakt. En daar was gelukkig geen gekkigheid op te zien. Hij deed het allemaal super goed. Onze bikkel. Onze topper! 

Zaterdags weer geprobeerd infuus te prikken. In z'n hoofdje.. ja ik hoor je denken. In het hoofd... ?? Ja in het hoofd. Dat schijnen ze vaker  te doen bij baby's. Maar helaas ook deze poging mislukte. Dus stelde de artsen voor om een ab boost te geven. Hij kreeg dan een spuitje in z'n been... Hij gaf geen kik bij de prik. Maar toen de vloeistof erin ging was die aan het krijsen met van die trillipjes. Zo zielig... je moederhart huilt mee en je wilt hem het liefste er bij weg tekken. Van nu is het genoeg. Maar je weet dat dit de beste oplossing is. Ze doen er alles aan om hem beter te maken. 

Eenmaal de volgende dag.. meneertje was koorts vrij... Joehoe... Zou je dan nu mee naar huis mogen. Zou je dan denken... maar Helaas niets was minder waar...


Ze willen toch nog een x infuus proberen om te kijken of ze toch de ab via infuus toe kunnen dienen. Dat was toch het beste zeiden ze... Nouja toe maar dan. 1 poging zei m'n man. Meer krijgen jullie niet. 

Ik was me thuis aan het haasten om er nog bij te kunnen zijn.  Maar helaas was niet snel genoeg. En kreeg te horen dat het infuus was gelukt. Mijn man was er wel bij die is het hele weekend blijven slapen. We zeiden al tegen elkaar.. miss maar goed dat ik er niet bij was. Want de andere keren is het niet gelukt en was ik er bij samen met mijn man. Nu was hij er alleen en het was we gelukt haha. 

Nu krijgt hij ab via infuus. Dit is sneller zodat het direct in de bloedvaten terecht komt. Of dit nu de juiste ab is?

Lees je in m'n volgende blog

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je