{{ message.message }}
{{ button.text }}

En dan veranderd het zomaar....

Afbeelding blog 'En dan veranderd het zomaar....'

Mijn zoontje van acht maanden sliep altijd als een roosje. Ik legde hem in zijn bedje en hij sliep. Nu ineens is dat veranderd. Hij gaat eerst huilen als ik hem in zijn bedje leg, dan nog wat mopperen en als ik geluk heb, valt hij in slaap. Er zijn ook middagen dat hij dus helemaal niet wil slapen, terwijl hij wel hartstikke moe is.  Nu heb ik een beertje gekocht met een muziekje, als je op het buikje drukt speelt er een slaapliedje en als het donker is, geeft het hoofdje licht. Geweldig wat een uitkomst. Hij slaapt nu veel sneller in. Hij wordt er rustig van. Als hij met zijn armpje zwaait, komt hij tegen de beer aan en dan hoort hij weer een deuntje. Het scheelt een hele hoop gehuil. En het belangrijkste is dat mijn zoontje nu rustig in slaap valt. Soms is het even uitzoeken wat er aan de hand is, maar het komt altijd wel weer goed. Ze hebben ook zoveel fase's waar ze doorheen moeten. Het ergste vindt ik nog dat ze niets kunnen zeggen, ze moeten alles kenbaar maken met geluidjes en huilen. Vooral als ze wat ziek zijn, dan weet je vaak niet wat er scheelt. Het is vooral voor zo'n hummeltje erg vervelend.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je