{{ message.message }}
{{ button.text }}

goh het is wel een fijn en tenger popje

Goh ze is wel een fijn popje hè. Vervelend alom over het feit dat mensen zo snel oordelen over andermans kinderen!

Afbeelding blog 'goh het is wel een fijn en tenger popje' Achtergrond blur afbeelding

Onzeker word ik ervan....het consultatiebureau, mensen op straat (die overigens ongevraagd hun mening spuien), vrienden die het wellicht of wel dan of niet goed bedoelen en het eeuwige commentaar dat onze dochter wel erg klein, tenger, fijn en noem nog maar op voor haar leeftijd is. En haar leeftijd is? 8 hele maanden! Je vraagt je je af waarmee men onze dochter dan vergelijkt en dit zijn vaak baby's die minimaal met 2 kilo zwaarder geboren zijn.

Lieke woog 2700 gram met haar geboorte en ja ze is nou eenmaal kleiner dan gemiddeld....maar hè wat is gemiddeld? Omdat iedereen zo lekker hun mening geeft, word je daar best onzeker van kan ik je vertellen. Zelfs op heb cb weten ze het niet want ja ze volgt wel haar eigen lijn maar ja ze is wel een erg fijn poppetje. Sowieso het woord poppetje hoe lief het ook klinkt, als je dit al 10000x hebt gehoord krijgt het op een gegeven moment ook een negatieve lading. Nou is Lieke een zeer lieve, levendige en pittig meisje dat altijd lacht en mijn gevoel zegt ook dat er niets met haar kan zijn...of ik heb geen moedergevoel ga je dan denken....dat kan ook altijd nog.

En na diverse bezoekjes aan de huisarts, kinderarts, nogmaals huisarts en wederom een doorverwijzing naar het ziekenhuis....blijkt dan toch dat het wellicht kan omdat ze en een hartruisje heeft en een afwijking van de elektrische hartas. Maar aangezien de kinderarts hier niet gespecialiseerd in is, worden we doorgestuurd en na 2 maanden in onzekerheid te hebben gezeten mochten we dan eindelijk langskomen bij de kindercardioloog. NIKS AAN DE HAND! Onze dochter is geheel gezond en ze is gewoon niet zo groot. Super blij uiteraard!

En de afgelopen tijd heb ik me veel aangetrokken van mensen en hun meningen op het gebied van onze dochter maar ik denk dat het niet de omgeving is die zich moet aanpassen maar dat ik zal moeten leren dat mensen altijd een mening hebben.

De kracht is om deze meningen het ene oor in en het andere oor uit te laten gaan want het zijn de mensen die je onzeker maken en het is toch echt je gevoel waarnaar je moet luisteren!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je