{{ message.message }}
{{ button.text }}

Embryo transfer

Na 2 miskramen wisten we het zeker goodbye NL hello DE. we stoppen met de behandelingen in Nederland en gaan ons verder laten behandelen in Duitsland.

Afbeelding blog 'Embryo transfer '

Dit jaar was voor ons geen gemakkelijk jaar.. helaas weer een miskraam gehad na een goede echo met kloppend hartje mocht het voor ons helaas weer niet zo zijn. Wij hebben ons 7,8 week papa en mama mogen voelen & noemen.


Dit was voor ons helaas al de 2e miskraam in 2018 had ik na onze verse tp ook een miskraam. Wij doen ICSI en hebben nu nog 1 embryo in de vriezer liggen in het Erasmus MC. 

Na de 2 miskramen hebben we besloten dat we verder willen en onderzoeken willen krijgen vanwege de herhalende miskramen. Zo hebben wij ons besluit genomen om verder ons traject te gaan voortzetten in Duitsland. We hebben nog 1 embryo over die we mee gaan verhuizen naar de kliniek. 


Vanwege de hoge kosten voor het verhuizen van de embryo  zijn wij een crowdfunding gestart en hebben wij al super veel donaties gekregen. In januari 2021 wordt de embryo verplaatst. 

Over de transport zal ik later verder schrijven. 

Mocht je nog een donatie willen doen. ⤵️

https://www.doneeractie.nl/embryo-transfer/-47148

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je