{{ message.message }}
{{ button.text }}

Elleboog gebroken

Vallen en opstaan is het meestal maar dit keer niet!

Afbeelding blog 'Elleboog gebroken'

Mijn dochtertje valt erg vaak en vangt zich dan ook niet goed op. Nu net voordat we op kerstavond de cadeaus wilde gaan uitpakken dacht ze laat ik nog even wat uitproberen. Eerst omdat het te lang duurde en omdat ze zo nieuwsgierig zijn even laten zien wat ik kan op de stoelen staan en ervan af springen. Terwijl je dan ook elke keer zegt doe dat nou niet dat gaat een keer verkeerd. Nou dan maar over de cadeaus heen springen. Nou ik pak de cadeaus en zet ze netjes terug en draai me om om even wat de pakken sta 4 meter verder en klap daar hoor ik haar vallen maar zie het zelf niet gebeuren. Maar ik hoorde gelijk dat dit echt goed fout gegaan was. Ze is erg hard voor zichzelf maar dit keer stond ze niet op en schreeuwde het uit van de pijn. Nou eerst maar eens gaan zitten en proberen beetje rust voor haar te vinden. Zag al gelijk een zwelling komen heb gelukkig mijn EHBO diploma. Toen maar gelijk de hap gebeld en daar naar toe gereden uiteindelijk naar het ziekenhuis om foto's te laten maken en ja hoor haar elleboog gebroken. Ik voelde mezelf echt Zo rot en had echt een naar gevoel in me buik. Elke keer is er wel weer wat en nu is ze nog bijna jarig ook. En moet ze ook nog naar de basisschool. Ze heeft de laatste tijd wel erg veel pech ook.

Ik heb ook een beetje een vraag aan alle mama's.

Zijn er meer mensen met kinderen die zich ook niet goed opvangen als ze vallen mijn dochtertje gaat al vanaf dat ze anderhalf is naar de fysiotherapie hiervoor maar het gaat nog steeds niet goed.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je