{{ message.message }}
{{ button.text }}

Elke ochtend nat....

Mijn kleine kanjer is elke ochtend drijfnat.. Die luiers kunnen het niet aan.

Afbeelding blog 'Elke ochtend nat....'
Mijn kleine kanjer is elke ochtend drijfnat.. Die luiers kunnen het niet aan. Ik heb al meerdere malen andere luiers geprobeerd en andere maten van pampers. De eerste keer dat ik belde werd ik goed geholpen en werd me geadviseerd om activit te gaan gebruiken ondertussen heb ik meerdere maten in huis en nog wordt hij 's ochtends wakker van een natte romper, pyama en slaapzak. Zoooo zielig... Weer gebeld ja mevrouw dan moet hij wat minder drinken! Tuurlijk ik zeg even tegen mijn kind van nog geen anderhalf dat hij niet meer zijn flesje melk mag voor het slapen. :-( Ben zelfs al bloedsuiker wezen prikken, maar gelukkig is alles in orde. Herkent iemand dit probleem? En zoja al een oplossing gevonden, betere luiers dan pampers? Tot nu toe zijn dat toch echt nog de beste volgens mij..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je