Snap
  • Baby
  • baby
  • luiers
  • ochtend
  • nat
  • geadviseerd

Elke ochtend nat....

Mijn kleine kanjer is elke ochtend drijfnat.. Die luiers kunnen het niet aan.

Mijn kleine kanjer is elke ochtend drijfnat.. Die luiers kunnen het niet aan. Ik heb al meerdere malen andere luiers geprobeerd en andere maten van pampers.

De eerste keer dat ik belde werd ik goed geholpen en werd me geadviseerd om activit te gaan gebruiken ondertussen heb ik meerdere maten in huis en nog wordt hij 's ochtends wakker van een natte romper, pyama en slaapzak.

Zoooo zielig... Weer gebeld ja mevrouw dan moet hij wat minder drinken! Tuurlijk ik zeg even tegen mijn kind van nog geen anderhalf dat hij niet meer zijn flesje melk mag voor het slapen. :-( Ben zelfs al bloedsuiker wezen prikken, maar gelukkig is alles in orde. Herkent iemand dit probleem? En zoja al een oplossing gevonden, betere luiers dan pampers?

Tot nu toe zijn dat toch echt nog de beste volgens mij..

10 jaar geleden

Hallo Michelle, Ondertussen heb je dit probleem misschien niet meer? Zelf had ik dit ook een tijdje bij mijn zoontje van 3,5. Wij gebruiken vooral wasbare luiers. Door de wegwerp plaste hij heen en voor de nacht doen we nu bamboe voorgevormde luiers met een overbroekje er over heen. Inmiddels verkoop ik ze ook zelf. Voel je vrij een kijkje te nemen op www.mooregreen.nl Groetjes, Rianne

10 jaar geleden

heel herkenbaar, heb het zelfde gehad met mijn dochter van 2 jaar nu 2,5. Alle luiers geprobeerd, maar nee hoor niets hielp, ik verdom het om haar voor een luier wakker te maken. kruidvat broekjes maat 5 voldoen het beste, maar nog gebeurd het wel eens. Tja de enige oplossing is denk ik toch zindelijkheid

11 jaar geleden

Vanochtend droog :-)

11 jaar geleden

Ik verschoon hem altijd voor het slapen gaan maar helaas nog steeds nat ook met nu nog maar 90cc fles dus vanavond geen drinken meer bij het eten..