{{ message.message }}
{{ button.text }}

elk kind is anders - benieuwd naar de toekomst

Kindjes zijn ieder op zich, niet alle kindjes uit een gezin zijn hetzelfde

Afbeelding blog 'elk kind is anders - benieuwd naar de toekomst' Achtergrond blur afbeelding

Na veel verdrietige momentjes is in juli 2014 eindelijk onze tweede wonder geboren.

Ik keek in het begin heel veel naar mijn oudste dochter hoe zij zich ontwikkeld heeft en hoe groot ze was hoe zwaar, wat ze deed hoe ze eruit zag enz enz.

Meerdere mensen zeiden dat je elk kind anders moest zien. En dat blijkt eigenlijk ook wel. Na vijf weken draaide onze jongste telg al drie  keer om. Ik moet zeggen dat ze het hierna niet meer gedaan heeft dus dat het misschien drie keer toeval was. Ook het gewicht en de lengte wijkt af van onze oudste. Heb ik al diverse kleertjes ingeslagen voor de vakantie in april, omdat ik naar mijn oudste dochter haar groei patroon keek. 

Leuk om te zien dat ze dus toch verschillend zijn.. ben benieuwd naar de toekomst.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je