{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eindeloze vragen en gedachten

Morgen is het dan zo ver, eindelijk naar de dermatoloog. Zo veel vragen, nu nog antwoorden

Afbeelding blog 'Eindeloze vragen en gedachten' Achtergrond blur afbeelding

Tegenover elke buitenstaander wil ik heel erg sterk zijn, maar thuis op de bank zijn er momenten dat dit heel erg moeilijk is. Ik kan heerlijk met mijn ventje zitten knuffelen en dan komt er op de radio een liedje voorbij en dan voel ik de tranen opkomen. Soms moet je niet naar teksten van een nummer luisteren, maar toch doe ik het. Wat denk je van het refrein van dit nummer?

John Legend - All of me

Cause all of me
Loves all of you
Love your curves and all your edges
All your perfect imperfections
Give your all to me
I'll give my all to you
You're my end and my beginning
Even when I lose I'm winning
Cause I give you all of me
And you give me all of you, oh

Al gaat maar om Loves all of you, All your perfect imperfections, één zin van een heel nummer. Ik kan naar me mannetje kijken en de tranen over me wangen hebben rollen. Het is echt precies zoals het is. Ik hou van hem, hoe hij ook is en hoe hij ook zal zijn en worden. Helaas geven deze imperfections voor ons op dit moment zo veel zorgen, zo veel zorgen die we liever niet hadden gehad. Zo veel zorgen die onze kleine kerel niet had moeten hebben. Toch wanneer ik deze momenten heb is het heel fijn om zo een geweldige man naast me te hebben, die me een knuffel geeft en zegt "we komen er wel"

Je gunt het niemand om een aandoening te hebben. Laat staan een baby die voor 100% zorgeloos had horen te zijn. Je wilt niet dat je baby zo veel last heeft van zijn eigen lichaam. Onze kleine kerel heeft op dit moment zo veel jeuk. Hij heeft hier in zijn 3 weken durende leven al vijf verschillende soorten zalf voor gekregen, maar reageert overal heftig op. Als ouders zijnde sta je met je handen in het haar. Hoe kan je de jeuk bij hem weg nemen? Hoe kun je het voor hem comfortabel maken?

Gelukkig is het morgen is het dan eindelijk zo ver, dan hebben we eindelijk een afspraak bij de dermatoloog. Het word hoog tijd! Drie weken duren enorm lang als je in onzekerheid zit. In drie weken tijd kun je zo veel vragen ontwikkelen.

Niet alleen de vragen van wat heeft hij nou precies en wat gaat dit in de toekomst voor hem betekenen, wat houden hersen- en skeletafwijkingen in? Ook de vragen wat kunnen wij hier nu aan doen? Hoe kunnen we het voor hem zo makkelijk mogelijk maken? Hoe kunnen wij als ouders ervoor zorgen dat onze kleine kerel er geen last van heeft.

Ik hoop dat wij morgen een beetje duidelijkheid gaan krijgen. Dat er bij ons een kleine last van de schouders gaat vallen en dat er een manier is om onze kerel te helpen.

Een zorgeloos leventje van een baby hoort niet door zo een stomme aandoening verstoord te worden. Ik wou dat ze deze stomme aandoening aan mij konden geven. Ik kan teminste zeggen wat ik voel en waar ik last van heb. Ik zou alle zorgen van mijn kindjes over willen nemen.

Ik hoop morgen op antwoorden, al weten we dat we op langer niet al onze vragen antwoorden zullen krijgen.

Zo zie je maar het leven heeft obstakels, maar al deze obstakels zullen wij als gezin doorstaan! love you all

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je