{{ message.message }}
{{ button.text }}

eindeloze gebroken nachten..

Afbeelding blog 'eindeloze gebroken nachten..' Achtergrond blur afbeelding

Had altijd zoiets van Ben blij als sanne 3 maand is dan gaat ze eens langzaam doorslapen.  ging er zomaar vanuit omdat abby ook snel doorsliep. sloeg ik even de plank mis! Sanne is nu 7 maand en slaapt nog steeds niet door. ze meld zich nog 2 a 3 keer in de nacht voor een voeding. gelukkig neemt ze ook genoegen met wat thee. Ze kreeg een hele poos te veel drinken niet heel ernstig gelukkig. 80 ml te veel op een dag.

 

moet toegeven dat dit toch best veel van me vergt. kan me niet meer herinneren wanneer ik eens meet slaap kreeg dan een paar uur. zou zo fijn zijn even een keer weer opladen. me man hoort de kleine nooit en word er maar niet wakker van, en ik krijg hem ook niet wakker.  dit doet hij al niet meer sinds na de kraamtijd. pff ben doodop!!

stiekem hoop ik dat ze snel gaat doorslapen.. al is het maar 4 uurtjes achter elkaar haha. als ik me dat zo hoor zeggen of denk voel ik me echt een egoïst.

overdag slaapt ze ook al niet meer echt , hoogstens een half uurtje. vraag me soms echt af waar de kleine meid de energie vandaan haalt. dat geheimpje zou ik wel eens willen weten hahah

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je