{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eindelijk werd er geluisterd

Vanaf September, geef ik aan dat er iets niet klopt, het gaat niet goed, ze spuugt veel te veel, maar Dokoteren en luisteren ho maar tot 26e

Afbeelding blog 'Eindelijk werd er geluisterd' Achtergrond blur afbeelding

Vanaf September 1015 geef ik al bij de Huis arts aan dat er iets niet klopte,Het kan niet zo zijn dat het normaal is dat een baby van 9 maand bijna 5a6x op een dag spuugt, en dat is dan een goeie dag!

25e oktober, het gaat echt niet goed met Sophie ze heeft nu al wel 7x gespuugd, krijst alles bij elkaar, en wordt duf! Omdat de Huis arts en vooral zijn assistente zeggend at het allemaal wel mee valt, bellen we nu gelijk de Huisartsen post! We mogen gelijk komen, ook al hebben we de dag er na een afspraak op de poli van het Beatrixkinderziekenhuis In het UMCG in Groningen! We willen en kunnen iet meer wachten!

Hop naar Groningen, Sophier in dr autostoel, dik ingepakt, en ik er naast! Best grappig ze valt in slaap en is best rustig zal ze door hebben dat we naar het Ziekenhuis gaan? Niet wetende dat het best wel heel erg slecht met dr gaat!
Onderzoeken, dingen meten, gesprek met een arts, en met haar Voorgeschiedenis, godzijdank door gestuurd naar de Spoed van het UMCG!

Daar blijkt Sophie Complet maar dan ook Compleet Uitgedroogd te zijn,, en weegt ze 5900 gram, klopt dat wel? zo veel... Bleg daar komt weer een rooie gloed spuug, nu kunnen ze eens zien wat ze spuugt en dat we ondanks de foto's niet overdrijven! ( we maken overal en elke keer dat ze spuugt foto's van) 

En nu ??? We gaan haar niet pesten verteld de arts maar we moeten morgen echt terug komen! en er moet Bloed geprikt worden!!

Jah DUH!! Kom op ik geef al maanden aan dat het niet gaat zo als het hoort natuurlijk ga ik naar zo'n afspraak!!!

26e oktober, we hadden al op tijd een afspraak 10 over 9.... Sophie had na lange maanden van bij mama op de bank slapen spugen slapen spugen, eindelijk eens een nacht doorgeslapen! Fijn zeg! Wand ja wat we toen hoorden was echt niet te bevatten,
We hopten dat ze werd opgenomen een paar dagen om te kijken waarom ze zo veel spuugde, waarom ze zo klein, bleef, wat er met ons meisje aan de hand was, We wilde niet horen dat
Ze volledig was uitgedroogd, en dat haar groei was gestopt, en dat ze nog minder dan 5900 gram woog! en dat met 9 maanden!!! en er een opname staat voor 2 week!!!

2 hele lange weken!!!

Bloedprikken, moeheid, angst, en verslagenheid heerst in de wachtkamer, ik kijk mn man aan en hij mij, we dneken het zelfde!!! Die verrekte flut Dokter! waarom werdt er niet eerder geluisterd of ingegrepen, vanaf sept tot 15 okt ben ik wel 7x bij de H.A geweest!!!

We mogen ons melden bij bloedprikken, aah dat gegil, dat naaldje in dat kleine tere handje, dat gaat door merg en been, zelfs nu! hoe hou ik haar stil, en kalm, papa is geen held met bloedprikken, dus ik zit bij haar, ooh wat erg!! Potverdikke 4 buisjes per handje en ze is zo moeilijk te prikken!!!

Met een uitgeputte Sophie en bloed nerveuse man, Melden we ons op M1 Bekent terrein hier lag ze in januari ook, precies dezelfde kamer helaas weer niet alleen! terwijl ze rust verdient ! 
Na 1.5 uur wachten moesten we ons melden bij röntgen, ze wilden een foto hebben van dr buikje! en ze was zo moe!!! nahja we zien het wel!!! 

UIteindelijk om 6 uur zijn mn man en ik naar huis gegaan, de rust en kille stilte in! wat is er gebeurd.....

De dagen er na zijn ze begonnen met sonde voeding, en was het streven 8 kilo, dus in 2 week van 5900 gram naar 8 kilo, pas dan konden ze in porties gaan voeden wel via de sonde, dat was echt een verplichte... de rest was extra...

Helaas ook nog een aanvaring gehad, wand 2x in 2 verschillende gesprekken aan moeten horen dat wij als ouders wel te weinig hebben gegeven anders kon ze nooit zo veel zijn afgevallen!!! WIl je als ouders op dat moment en ik als kind van ouders lopende bij Jeugdzorg echt niet horen!!!
Financieel was het ook echt krap aan! dus ik werdt een beetje boel boos!

Toen werdt ook ineeens een gesprek aanbevolen met de hoogste kinderarts daar! en werst duidelijk wat nu de bedoeling was!

Gelukkig zagen we dr opknappen, en heeft ze zicht zelf leren omhoog trekken bij de spjilen van het bed, en kan ze nu zelf zitten!!

op 10 november mocht ze naar huis, wel mety sonde en een strikt Dieet, gezien de porties sonde! en gelijk de waarschuwing van dat enge mens dat als Sophie niet groeide of stagneerde ze gelij kweer werd opgenomen!! ze woog toen kwap 7500 gram

We moeten ons elke maandag melden op het CB om te wegen en te meten! en de laatste keer woog ze 7680, dus ze groeit wel! gelukkig!!!

Na een bange tijd, hoop ik dat ik nu wel gehoord wordt als er iets is...  EN met een beetje mazzel mag ze in het nieuwe jaar of misschien wel eerder an de zonde af, als ze maar 8 kilo is!!

Op naar de 8 Kilo!!!

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je