{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eindelijk thuis, en dan??

Afbeelding blog 'Eindelijk thuis, en dan??'

Eindelijk na een weekje in ziekenhuis te hebben gelegen lekker thuis. Het drinken van onze kleine man ging opzich wel goed. Alleen kreeg meneer wel veel last van krampjes waarvoor we na de osteopaat gingen. Naast osteopaat gebruikte we ook het (zoals iedereen het noemt) “wondermiddel” sab simplex. Nou je zou denken dit helpt wel. Bij iedereen helpt het maar bij ons natuurlijk niet?. Naast de krampjes ging onze kleine man steeds meer krijsen tijdens de flessen. 

De osteopaat gaf ook aan na de 4de begandeling het moet nu wel allemaal helpen maar dit lijkt niet zo te zijn. 

Ondertussen kregen wij het idee dat logan wel eens een koemelkallergie kon hebben. Het was altijd tijdens het tweede deel van fles (wanneer buikje dus weer beetje vol was). Naast krijsen had hij ook steeds uitslag in gezicht (eczeem).Osteopaat had dit vermoeden ook en Cb ook. 

Cb zei we moesten dit gewoon observeren en dit zijn loop laten. 

Osteopaat had zo iets van hier moeten wel iets mee. De kleine zat niet goed in zijn vel. Hij kon een natuurgeneeskundige dietist. Zij kon dit testen en ook voeding voorschrijven. Of we moesten het via het cb/huisarts regelen en dan naar het ziekenhuis. (Wat dus een lange procedure zou worden). 

Uiteindelijk toch de keuze voor deze alternatieve geneeswijze. Vrijdags gebeld en maandags konden we terecht. 


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je