{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eindelijk rust?

Net op dat moment gaat zijn telefoon over samen kijken we wie het is. Tot m'n grote schrik zie ik dat het Nico is. ‘jij ook al? ’ kan ik alleen maar zeggen en hou m'n adem in.

Afbeelding blog 'Eindelijk rust? ' Achtergrond blur afbeelding

Rinze kijkt me verschrikt aan. ‘hoe durf je Ria na alles wat ik voor je gedaan heb’ zegt hij. De telefoon gaat nog steeds over ‘neem op en zet het op luidspreker dan’ zeg ik boos. Rinze kijkt me eerst aan en doet dan pas wat ik hem vraag ‘met Rinze’ zegt hij heel kalm. Dan hoor ik de stem van Nico. ‘is Ria in jouw buurt? Want volgens haar moeder is ze bij jou’ zegt Nico. Rinze kijkt me aan en ik begin ja te knikken. ‘ja ze is bij me Nico en het word toch even tijd dat je haar met rust laat’. Zegt Rinde geïrriteerd. Nico begint te lachen en roept ‘Ze is bij Rinze zullen we gaan schat’? İk begin boos te worden hoe durven ze. ‘doe toch even normaal’ hoor ik Alma zeggen. Voordat ik het in de gaten heb pak ik de telefoon van Rinze en zeg ‘laat me allebei met rust, ik ben mooi van jullie allebei af, veel geluk samen. Jullie passen prima bij elkaar’. Voordat ik hun de kans geef hang ik snel op. Rinze en ik kijken elkaar aan en op dat moment beginnen we allebei te lachen. Er komen zelfs tranen uit m'n ogen.

Het voelde gewoon zo goed, hoe sterk ik ben gebleven. Dat ik niet tekeer ben gegaan. ‘we moeten dit vieren’ zegt Rinze en staat op. İk hoor hem in de keuken en hij komt terug met twee glazen en wijn. We praten verder over vandaag hoe opgelucht Rinze is dat alleen zo snel en makkelijk is gegaan. ‘eerlijk gezegd had ik gedacht dat het moeilijker zou zijn maar ik wilde jou niet ongerust maken’ Zegt Rinze. İk knik en vind het zo lief van hem, ‘het spijt me van net Rinze, maar het lijkt allemaal unreal. Snap je? Je bent er altijd op het juiste moment het is soms gewoon eng’. Rinze lacht en schenkt zijn glas vol. ‘het komt allemaal goed lieverd vertrouw me’ ik knik en op dat moment wil ik hem gewoon hebben. Hij is leuk en fantastisch knap. Waar wacht ik eigenlijk op of het de bijwerking is van de wijn maar ik haal de lef en geef Rinze een kus. Rinze verwacht het totaal niet maar hij doet gelijk mee. Hij begint op me te leunen en ik voel weer hoe hard hij gelijk is geworden. Dit voelt goed aan en ik begin te kreunen. İk voel zijn hand op m'n rug en begint me steeds harder te zoenen. Hij kreunt ook steeds harder en ik begin dit keer zijn hemd los te maken. ‘ik wil je Ria’ fluistert hij in m'n oren. İk krijg er rilling van en hij begint nu m'n borsten te masseren. Hij pakt m'n hand vast en duwt het naar zijn geslacht toe hoe harder ik er op kneed hoe harder hij me zoent. Hij trekt m'n hemd uit en doet m'n beha los. ‘ik hoor geklop’ zeg ik hijgend. ‘kan niet’ zegt Rinze en gaat gewoon door. Maar dan wordt er weer geklopt ‘het is m'n vader die is de enige die klopt’ snel doen we allebei onze kleren aan en probeer met m'n vingers m'n haren te kammen. Aan m'n wangen is er niks meer aan te doen. ‘ik ga open doen je ziet er goed uit’ zegt Rinze lachend. İk kijk hem verlegen aan en kijk doe de kussens goed op de bank. ‘pa laat me voorstel aan Ria’ zegt Rinze. Zijn vader komt binnen en geeft me een hand ‘fijn je te ontmoeten Ria, Rinze heeft het vaak over je’ ik glimlach verlegen ‘ook fijn om u te ontmoeten meneer Selders, m'n ouders hebben het ook vaak over u gehad.’ zeg ik verlegen. Wat lijkt Rinze toch op zijn vader alleen is zijn vader ouder. Ze hebben precies dezelfde ogen. ‘noem me gewoon Theo, zeg maar tegen je vader dat ik weer snel langs zal komen’. Theo gaat ook na een half uur pas naar huis. Rinze doet de deur dicht en kijkt me iets te lang aan, het is zo te merken dat hij aan het denken is. ‘We gaan naar mijn slaapkamer nu’! İk lach en volg hem zoenend naar zijn kamer. Dat alles vandaag is gebeurd is gewoon niet te geloven. Dankzij Rinze ben ik niet zitten piekeren. İk heb het juist kunnen vieren. İk heb misschien een vriendin minder maar ik heb er wel een geweldige man voor terug gekregen. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je