Snap
  • Baby

Einde huilbaby!! Jeej!!

Eindelijk is er naar mij geluisterd en heeft de huisarts medicatie voor geschreven!

Eerder schreef ik al over onze "huilbaby" en het feit dat niemand mij serieus nam, tot de groeicurve dusdanig slecht werd. Inmiddels ben ik 1,5 week geleden bij de huisarts geweest en hij wilde zowaar dan wel medicatie ( Ranitidine drank) gaan voorschrijven tegen het maagzuur. Wel zei hij nog even dat we baby`s behandelen en geen groeicurve`s! Maar goed, ik heb mijn zin. En ja hoor, al binnen 2 dagen kon ik haar `s avonds gewoon weg leggen zonder dat ze minimaal 2 uur aan het krijsen was. Ze huilt amper nog en we hebben weer ons vrolijke lieve tevreden meisje terug!! Hoe fijn is dat!!....wat een verschil zeg! En zo ontzettend jammer dat je als moeder gewoon niet serieus genomen word en eerst 4 maanden moet aanmodderen!! Dat maakt mij zo boos!...maar goed, nu ga ik lekker genieten van ons meisje en onze nachtrust! want ze slaapt gelijk van 19.00 tot 08.00u!!! Komt meestal rond 5 uur wel voor een fles, maar slaapt daarna direct weer verder, dus daar hoor je mij niet over klagen.

Nu nog wat ritme in de dagen krijgen, want ook al gaat het slapen beter, ze slaapt nooit langer dan 3 kwartier achter elkaar. Dan krijg je haar ook echt niet meer terug in slaap en is ze ongeveer een uurtje wakker, langer houd ze niet vol. Dit gaat de hele dag zo door, terwijl er met 4 maanden wel iets langere dutjes en wakkertijden horen te zijn, maar misschien wil ik nu wel gewoon te veel. Als iemand hier nog tips over heeft, dan hoor ik het graag.

a.s. dinsdag weer naar het CB. Ben benieuwd hoe ze nu gegroeid is want er komt eindelijk een beetje vlees aan...

6 jaar geleden

Maak je niet te druk om "wat hoort te zijn", wat dat betreft is het wel een stukje "baby en geen statistieken" Kleinste gaat om 7 slapen en word smorgens tussen 8 en 9 wakker, en dat al vanaf 5 weken. Overdag slaapt hij daardoor wel minder dan gemiddeld, maar ja de nachten zijn zo lang dat dit ergens wel logisch is.

6 jaar geleden

Maak het uit hoeveel het overdag slaapt. Bij ons wilde ze niet en bij mijn vriendin anderhalf uur wakker en 2 uur slapen. Dit Tot 9 maand

6 jaar geleden

Woow wat fijn!! Ik denk dat dat ritme wel komt. Probeer haar in de ochtend altijd zelfde tijdstip uit bed te halen, en proberen ongv zelfde tijdstip in bed. Bij ons kwam dan overdag opgevenmoment ook een goed ritme in! Succes en ook sterkte met het verwerken ervan ! Ik heb er best last van gehad het onbegrepen voelen! En raak echt in paniek als ze weet een keer heel hard brult!!

6 jaar geleden

Ranitidine was voor ons ook de uitkomst! De huisarts wou dat we het maar een paar weken gingen gebruiken. Uiteindelijk hebben we dit een dik jaar gebruikt. Daarna ging het beter!