{{ message.message }}
{{ button.text }}

Einde huilbaby!! Jeej!!

Eindelijk is er naar mij geluisterd en heeft de huisarts medicatie voor geschreven!

Afbeelding blog 'Einde huilbaby!! Jeej!!' Achtergrond blur afbeelding

Eerder schreef ik al over onze "huilbaby" en het feit dat niemand mij serieus nam, tot de groeicurve dusdanig slecht werd. Inmiddels ben ik 1,5 week geleden bij de huisarts geweest en hij wilde zowaar dan wel medicatie ( Ranitidine drank) gaan voorschrijven tegen het maagzuur. Wel zei hij nog even dat we baby`s behandelen en geen groeicurve`s! Maar goed, ik heb mijn zin. En ja hoor, al binnen 2 dagen kon ik haar `s avonds gewoon weg leggen zonder dat ze minimaal 2 uur aan het krijsen was. Ze huilt amper nog en we hebben weer ons vrolijke lieve tevreden meisje terug!! Hoe fijn is dat!!....wat een verschil zeg! En zo ontzettend jammer dat je als moeder gewoon niet serieus genomen word en eerst 4 maanden moet aanmodderen!! Dat maakt mij zo boos!...maar goed, nu ga ik lekker genieten van ons meisje en onze nachtrust! want ze slaapt gelijk van 19.00 tot 08.00u!!! Komt meestal rond 5 uur wel voor een fles, maar slaapt daarna direct weer verder, dus daar hoor je mij niet over klagen.

Nu nog wat ritme in de dagen krijgen, want ook al gaat het slapen beter, ze slaapt nooit langer dan 3 kwartier achter elkaar. Dan krijg je haar ook echt niet meer terug in slaap en is ze ongeveer een uurtje wakker, langer houd ze niet vol. Dit gaat de hele dag zo door, terwijl er met 4 maanden wel iets langere dutjes en wakkertijden horen te zijn, maar misschien wil ik nu wel gewoon te veel. Als iemand hier nog tips over heeft, dan hoor ik het graag.

a.s. dinsdag weer naar het CB. Ben benieuwd hoe ze nu gegroeid is want er komt eindelijk een beetje vlees aan...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je