{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eetleed deel 4

8 Kilo

Afbeelding blog 'Eetleed deel 4'

2 Weken geleden woog ze 8 kilo, yes. Ze komt nu ongeveer 100gram per week aan, eerlijk gezegd had ik wat meer verwacht. Maar het is meer dan ooit en we zijn er natuurlijk super blij mee.

2 Weken geleden hadden we ook het intake gesprek bij Juzt. Erg fijn gesprek gehad, ze waren vriendelijk en begripvol. Wel hebben ze duidelijk gemaakt dat ze alleen gedrag behandelen en dat ze Sanna erg jong vinden om haar al op gedrag te behandelen. Ze zijn ook gewent dat als kindjes worden doorgestuurd ze door de volledige medische molen zijn geweest om alles uit te sluiten. Toen ik vertelde dat op Sanna's eetproblemen geen onderzoeken zijn gedaan, maar alleen onderzoeken voor haar hoofdomvang keken ze wel wat raar op.

Ook zeiden ze dat ze kindjes behandelen in een dag opname en dat ze Sanna ook daarvoor te jong vinden. Ze willen wel een observatie traject met ons aangaan. Dit duurt ongeveer 6 -8 weken en dan komen er diverse specialisaties 1 a 2 keer per week aan huis om Sanna te observeren. Na dit traject wordt er een adviesplan gegeven, met of zonder Juzt zelf.

We hebben moeten wachten op goedkeuring van de gemeente voor deelname aan het traject, gezien zij betalen. Gelukkig hebben we gisteren de goedkeuring binnen gehad en staat er voor komende week de eerste afspraak aan huis.

Aan de hand van ons intakegesprek met Juzt besloot ik de kinderarts te bellen. Heb hem kort het verhaal voorgelegd en verteld dat ik meer onderzoek zou willen.                                         Als antwoord kreeg ik "ja ik heb er laatst ook eens over na zitten denken dat lijkt mij een uitsteking idee, wat had u in gedachten?". Nou ik wist precies wat ik in gedachte had, een slikfoto, een maagledigingsonderzoek en een second opinion bij het Sophia in Rotterdam.

De aanvraag voor de second opinion loopt. Voor de rest moeten we naar de MDL-arts, waarvoor we ook komende week een afspraak hebben. Mijn vertrouwen in ons huidige ziekenhuis wordt steeds minder. Ik hoop dat de second opinion meer inzichten geeft.


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je