{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eerste vliegvakantie met Mason

Afbeelding blog 'Eerste vliegvakantie met Mason' Achtergrond blur afbeelding

Op dit moment zijn wij heerlijk op vakantie in Spanje, ik was al een tijd bezig met alle voorbereidingen. Wat moet ik meenemen aan eten, drinken, hydrofiel doeken, buggy, johannes broodpitmeel en nog veel en veel meer maar ook wat hebben ze in Spanje. Ze hebben hier ook baby’s dus ga er vanuit dat het meeste hier te verkijgen is alleen voeding en johannesbroodpitmeel heb ik voor de volle 2 weken meegenomen.

Ideaal dat we zelf de tickets konden boeken en dus de tijden konden kiezen en zoveel mogelijk rekening hebben kunnen houden met Mason zijn slaapjes. De heenreis stond om 12.00 uur gepland, om 8.30 uur werden we met het taxibusje opgehaald en waar Mason normaal slaapt in de auto.. je raadt het al was ie nu wakker. Inchecken, even fouilleren, broodje eten en wat drinken en toen hadden we gehoopt het vliegtuig in te kunnen gaan en ons aan Mason zn tijden te kunnen houden. Maar helaas.. het begon met een half uur vertraging, dit werd een uur. Vervolgens mochten we het vliegtuig in, lieten we Mason zn flesje alvast opwarmen zodat ie die met het opstijgen mooi kon gaan opdrinken maar toen kwam het.. door de storm in nederland kon het nog wel minimaal een uur gaan duren. Zaten we dan in een overvol bloed heet vliegtuig met een baby die over zn slaap heen was en dus druk drukker drukst. Besloten om toch zn fles alvast maar te geven en lag toen in een coma. Gelukkig mochten we vervolgens toch gaan opstijgen en heeft de totale vertraging 1,5 uur geduurd. Mason sliep gelukkig nog steeds en heeft niks van het opstijgen meegekregen. 

Helaas werd Mason na een half uur alweer wakker wat betekende dat ik hem nog een uurtje of 2 moest gaan entertainen op een vliegtuigstoeltje van net niks. Tijdens het dalen kreeg meneer nogmaals een flesje en hebben we hem niet gehoord. De hele vliegreis niet een keer gezeurd of gehuild en dus ben ik een trotse mama. 

Bij aankomst hadden we al vlot de koffers en konden we naar het taxibusje en gelukkig pakte Mason daar toch nog een half uurtje slaap. 

Afbeelding blog 'Eerste vliegvakantie met Mason'

Om 17.15 kwamen we aan in ons appartementje. Voor Mason nieuw en dus enorm wennen aan de omgeving. Gelijk zijn hapje en mijn nicht even gedag zeggen, daarna was het alweer bedtijd echter dacht Mason daar anders over en was enorm overprikkeld. Het duurde even voor ik Mason in slaap kreeg maar haalde toch fijn het nachtje door.

Afbeelding blog 'Eerste vliegvakantie met Mason'

In het kader van mn ritme en regelmaat blog hebben we dat weer lekker opgepakt en doet ie het hier nu super. Ochtend slaapje, naar het strand, daar lekker een broodje eten en vervolgens terug naar het appartement voor een flesje en het middagslaapje. Daarna weer lekker genieten aan het zwembad of strand om vervolgens Mason zn hapje te geven en hem in bed te leggen. Wij kunnen daarna zelf lekker eten en van de week eens proberen om het ritme te door breken en uit eten te gaan zonder dat Mason hopelijk te erg van slag is.. ik ben benieuwd!

Al met al genieten wij hier 100% en hebben we nog 12 dagen te gaan!

Hierbij nog een fijn plaatje en worden jullie hopelijk niet al te jaloers ?

Afbeelding blog 'Eerste vliegvakantie met Mason'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je