{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eerste vakantie met Baby! Handige tips!

Handige tips als je de eerste keer met een baby op vakantie gaat! Hier wat punten waar wij tegenaan liepen!

Afbeelding blog ' Eerste vakantie met Baby! Handige tips!'

Twee weken geleden zijn wij voor het eerst met ons zoontje van een half jaar oud op vakantie geweest naar Gran Canaria, geweldige vakantie!! Maar.. Je loopt ook achter de feiten aan.

Hier een aantal punten waar wij tegen aan liepen.

* Bij Transavia mag je de kinderwagen niet meenemen langs de douane! " zorg voor een draagdoek, 3 uur lang op de arm tillen is behoorlijk vermoeiend! "

* Neem altijd extra kleertjes mee in het vliegtuig! ;-) " wij hadden alles behalve een broekje! En dan zal je zien ....spetterpoep! 

* Geef tijdens het opstijgen de fles! Dit zorgt ervoor dat de oortjes open blijven. " wij gaven direct de fles toen we gingen rijden, stegen we pas op, op de Polderbaan!! Fles leeg! "

* Zorg op vakantie ook voor lange broekjes, is zo zielig als de beentjes zouden verbranden! ( dit hadden wij natuurlijk WEL bij ons! ) En natuurlijk goed blijven insmeren met factor 50! " de huid van je kleintje is het allerbelangrijkst! " 

Wij vonden de vakantie geweldig! Volgend jaar zeker weer ! Gran Canaria is een echte aanrader! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je