{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eerste tandjes en Borstvoeding

Ow jee, mijn uk krijgt zijn eerste tandjes, Wat een gedoe met de borstvoeding, dood eng vindt ik het!!

Afbeelding blog 'Eerste tandjes en Borstvoeding'

Al een paar weken is mijn uk huilerig en hangerig, zou het dan toch?? Ja hoor, meneer krijgt tandjes en volgens mij niet 1 maar direct de eerste 2 onderin. Scherp dat die dingen zijn. Kan me heel goed voorstellen dat meneer daar veel last van heeft. Dus veel troosten, op koude dingen sabbelen en lekker afleiden. Natuurlijk moeten ze ook scherp zijn, want ze moeten nou eenmaal door het tandvlees heen komen en straks moet hij er mee eten. Alleen zijn mijn tepels er niet zo blij mee en ik ook niet. Mijn schat krijgt nog gewoon bv en daarnaast gewoon eten. Het geval is nu alleen dat ik het bijna niet meer durf en zelfs nachtmerries heb van bloedende tepels en dat hij ze er straks afbijt. Zou het de vermoeidheid zijn?? haha! Nee, grappig is het niet. Elke keer als ik nu moet voeden zit ik er tegen aan te hikken. Het doet zo pijn als hij zijn hoofd nu omdraait of niet goed los laat dat ik een zin heb om te schreeuwen en te huilen. Hierdoor wil ik stoppen met borstvoeding, om me vervolgens een slechte moeder te voelen. Want ik wil nog lang niet stoppen. Zo, dat is er uit. Door mijn angst en dat het pijn doet ben ik bang dat hij te weinig binnen krijgt. Zoals zo net. Had hem aangelegd, maar geen 5 minuten later trekt hij met een ruk mijn tepel omhoog en snijdt hij met zijn nieuwe puntige tandjes mijn tepel kapot. Ik huilen, hij huilen. Zo frustrerend. Dus dan maar een papfles (had hij nog niet gehad van morgen) en hij viel tevreden in slaap. Wat moet ik hier nu mee. Graag zou ik willen doorgaan totdat hij minimaal 2 is. Maar als ik dan denk aan al die tandjes die nog komen gaan en het feit dat hij nu nog niet begrijpt dat hij me heel veel pijn doet, zie ik dat echt niet zitten. Kolven dan maar, tepelhoedjes? Zit met mijn handen in het haar en heb geen idee wat ik ga doen. Nu eerst maar lekker knuffelen en spelen met mijn vent, over een uurtje weer voeden. Dood eng, maar voor hem doe ik alles!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je