{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eerste keer kdv. En ik had er totaal geen moeite mee!

Sophie gaat nu 1 dag in de week gemiddeld naar het kdv. En ik vond het totaal niet moeilijk!

Afbeelding blog 'Eerste keer kdv. En ik had er totaal geen moeite mee!' Achtergrond blur afbeelding

We kwamen er niet helemaal uit om oppas te regelen voor Sophie. Dit komt voornamelijk omdat mijn man in de ploegendienst werkt. Ik werk zelf 3 vaste dagen. De ene week hebben we 3 dagen oppas nodig en dan weer een week helemaal niet. Omdat we dan niet elke keer vrij willen nemen, hebben we besloten dat Sophie ook naar de kinderdagopvang gaat. Er zit een goede bij ons in de buurt waar we allebei ook een goed gevoel bij hebben.

Na een wen ochtendje ging Sophie er voor het eerst de hele dag erheen.

Ik bracht haar er s'ochtends erheen. Na even gekletst te hebben met de leidsters werd er ook aan mij gevraagd of ik er moeite mee had om haar daar te laten.  Eigenlijk had ik daar helemaal geen moeite mee. Voor mij is het als ik een goed gevoel erbij heb, laat ik haar met een gerust achter bij iemand. Ze vonden het knap dat ik dat zo kon.Er werd ook nog gezegd je mag vanmiddag gewoon bellen hoor dat word heel vaak gedaan. Ook daar had ik eigenlijk geen behoefte aan. Ik had zoiets als er wat is dan hoor ik het wel. Laat haar maar lekker andere kindjes leren kennen. Mijn man had er misschien zelfs nog iets meer moeite mee.

Ik vraag me af: had jij er moeite mee je kindje voor het eerst ergens achter te laten? Ben ik er misschien iets te makkelijk in?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je