{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eerste keer bij de verloskundige!

Afbeelding blog 'Eerste keer  bij de verloskundige!'

Volgende week heb ik weer een afspraak met de gynaecoloog, maar deze week ben ik voor de intake bij de verloskundige geweest en heeft ze direct een een eerste echo gemaakt om te kijken hoe ver ik was en of de zwangerschap goed in de baarmoeder zat.

Ik was hartstikke zenuwachtig, want stiekem kon ik nog steeds niet geloven dat ik z贸 spontaan zwanger ben geworden en dat het allemaal goed is. In mijn hoofd had ik al allemaal doem scenario's bedacht. Misschien was het wel een buitenbaarmoederlijke zwangerschap?

Maar gelukkig bleek al snel dat ik me voor niks zo druk heb gemaakt. Op de echo was al prachtig te zien dat er een mooi kindje in mijn baarmoeder groeide en konden we ook al een mooi kloppend hartje zien! Ik was z贸 blij en opgelucht! Nu wist ik het zeker! Ik ben nu dus 7 weken en 2 dagen zwanger. Ik ben er zo blij mee!

Nu willen we het volgende week na de afspraak met de gynaecoloog aan beide ouders vertellen en pas later willen we het aan vrienden bekend maken. Wanneer hebben jullie het bekend gemaakt? Wij vinden het lastig om te bepalen wanneer we het moeten vertellen. Het liefst wil ik het al aan iedereen vertellen, maar aan de andere kant wacht ik liever nog even. Ik hoor graag jullie meningen weer!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je