{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eerste dagje kinderdagverblijf en starten met werken

We bereiden ons er langzaam op voor dat mijn verlof voorbij is. Kinderdagverblijf, voorbereiding werk en slaapritmes. Spannend!

Afbeelding blog 'Eerste dagje kinderdagverblijf en starten met werken' Achtergrond blur afbeelding

Afgelopen donderdag is Nino voor het eerst gaan wennen bij het kinderdagverblijf. Wat spannend is dat zeg. Je hoopt zo dat hij het daar naar zijn zin heeft en niet de hele ochtend loopt te huilen. Gelukkig was dit ook het geval. We hebben hem slapend erheen gebracht, het intake gesprek gehad en hem daar slapend achter gelaten, haha slaapkopje. In het begin van de middag hebben we hem weer opgehaald. Hij zat vrolijk in een schommelstoeltje en leek het allemaal prima te vinden. Dat is ook wat de leidster aangaven. Hij had lekker lang geslapen, goed gedronken en daarna zijn ogen uit gekeken. Heerlijke eerste keer wennen dus. Ik had zelf ook niet zoveel moeite om hem daar achter te laten, de sfeer voelde gewoon goed aan. Volgende keer brengt oma hem erheen voor een wenmiddag want aankomende maandag moet ik weer aan het werk. En dan start het meteen weer volop.

Wat is de tijd snel voorbij gevlogen zeg. Ik zit dit dan nu ook te typen op de computer op mijn werk op mijn nog vrije zaterdagmiddag om alvast voor te bereiden voor maandag. Even de klas klaar zetten, alles bekijken want toen ik met verlof ging voor de zomervakantie was mijn klas nog in een ander lokaal. Ondertussen heeft mijn duo samen met de vervanging de verhuizing van de lokalen gedaan en ik moet me dus weer even helemaal opnieuw settelen in een nieuwe klas met natuurlijk ook weer een aantal nieuwe kinderen.

Ik ben benieuwd hoe ik het maandag vind. Nino naar oma en ik naar mijn werk. Ik ben ook benieuwd hoe ons ochtend ritueel eruit gaat zien want tot nu toe kon ik 's ochtends lekker rustig aan doen met Nino. Lekker handig dat nu net de wintertijd in gaat, not. Hij had net zo een geweldig slaapritme gekregen. Hij slaapt de laatste dagen namelijk door, joepie en wel van 23:00 uur tot 07:00 uur. Ben benieuwd of dat nu dus van 22:00 uur tot 06:00 uur wordt. Ach eigenlijk ook niet zo een probleem 23:00 uur was toch een beetje laat, we zullen het zien.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je