Snap
  • Baby
  • Voeding
  • post

consultatiebureau en borstvoeding

het eerste bezoek van mijn dochter aan het consultatiebureau en het geven van borstvoeding

 Eerste bezoek aan het consultatiebureau en het geven van borstvoeding. Onze lieve dochter Charlotte is vrijdag 26 juli vijf weken oud. We zijn vorige week voor het eerst met haar naar het consultatiebureau geweest. Ontzettend leuk en spannend. Ze doet het gelukkig heel goed. Ze weegt 4880 gram en ze is 56,5 cm dus een grote en stevige dame voor haar leeftijd. Haar zus was bij acht weken dit gewicht. Verder kan ze haar hoofdje al omhoog doen als ze op haar buik ligt, heel leuk om te zien.

Ik geef haar ook borstvoeding en dat vind ik heel leuk om te doen. Mijn dochter Jasmijn heb ik een jaar borstvoeding gegeven. Ik vond dat een hele leuke en gezellige periode. Verder hoop ik mijn dochter Charlotte ook met plezier een tijd borstvoeding te geven. Mijn dochter vond het in het begin moeilijk als ik Charlotte borstvoeding gaf. Nu vindt ze het heel leuk en komt ze bij mij zitten of gaat ze kijken hoe Charlotte drinkt bij mij.

Met Jasmijn ben ik ook weleens naar een borstvoedingscafé geweest in Eindhoven.

Hebben jullie je kinderen ook borstvoeding gegeven? En vond je dat leuk om te doen? En hoe lang heb je borstvoeding gegeven?

10 jaar geleden

Negen maanden borstvoeding geven is een lange periode en fijn dat je het als prettig hebt ervaren.

10 jaar geleden

Ik heb net negen maanden borstvoeding achter de rug. Ik vond het geweldig om mijn baby zo te kunnen voeden. Alleen was de borstvoeding waarschijnlijk te licht voor mijn zoontje, want hij groeide niet meer zo goed qua gewicht en met slapen was het dramatisch. Nu hij is overgestapt op de flesvoeding slaapt hij veel beter en ik kan ook zie wat hij binnenkrijgt. Ben nog altijd voorstander van borstvoeding, vind het het mooiste wat God heeft gegeven voor de band tussen moeder en kind.

10 jaar geleden

Bedankt voor je reactie

10 jaar geleden

helaas wel gezwollen borsten maar dat was denk ik voor de sier want de voeding was ver te zoeken maar dan ook erg ver ik was leeg....