{{ message.message }}
{{ button.text }}

consultatiebureau en borstvoeding

het eerste bezoek van mijn dochter aan het consultatiebureau en het geven van borstvoeding

Afbeelding blog ' consultatiebureau en borstvoeding'

 Eerste bezoek aan het consultatiebureau en het geven van borstvoeding. Onze lieve dochter Charlotte is vrijdag 26 juli vijf weken oud. We zijn vorige week voor het eerst met haar naar het consultatiebureau geweest. Ontzettend leuk en spannend. Ze doet het gelukkig heel goed. Ze weegt 4880 gram en ze is 56,5 cm dus een grote en stevige dame voor haar leeftijd. Haar zus was bij acht weken dit gewicht. Verder kan ze haar hoofdje al omhoog doen als ze op haar buik ligt, heel leuk om te zien.

Ik geef haar ook borstvoeding en dat vind ik heel leuk om te doen. Mijn dochter Jasmijn heb ik een jaar borstvoeding gegeven. Ik vond dat een hele leuke en gezellige periode. Verder hoop ik mijn dochter Charlotte ook met plezier een tijd borstvoeding te geven. Mijn dochter vond het in het begin moeilijk als ik Charlotte borstvoeding gaf. Nu vindt ze het heel leuk en komt ze bij mij zitten of gaat ze kijken hoe Charlotte drinkt bij mij.

Met Jasmijn ben ik ook weleens naar een borstvoedingscafé geweest in Eindhoven.

Hebben jullie je kinderen ook borstvoeding gegeven? En vond je dat leuk om te doen? En hoe lang heb je borstvoeding gegeven?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je