{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eerste babydate is gepland!

Het ziekenhuis is gebeld, de eerste babydate is gepland!

Afbeelding blog 'Eerste babydate is gepland!' Achtergrond blur afbeelding

Dinsdag schreef ik in mijn blog dat ik woensdag nog een keer zou testen en dan het ziekenhuis zou bellen. De test sloeg al positief uit tijdens het 'laden', na de afleestijd van 3 minuten was de teststreep net zo duidelijk als de controlestreep. Nog steeds besef ik het niet, niet echt. Anyway, een uur na de test bel ik naar het ziekenhuis. De dames van de fertiliteitsafdeling zijn stuk voor stuk zo lief, en oprecht blij voor je! Hoewel ik ze deze behandeling eigenlijk maar 2 keer gezien heb, lijken ze altijd precies te weten wie je bent. Dat is toch heel fijn. Ze prikt een datum voor de eerste echo, 21 november om 9.00 uur! Onze eerste babydate (L)

Ik klap mijn agenda weer dicht en besef dan dat dat eigenlijk al best snel is. Nog maar 20 nachtjes slapen te gaan, vandaag nog maar 19. En als je al een kleine dreumes/peuter rond hebt lopen, gaan de dagen bizar snel. Bij mijn eerste zwangerschap moest ik ook zo'n 3 weken wachten op de 1e echo, maar ondanks dat ik de dagen volplande met van alles en nog wat, leken ze voorbij te kruipen. Het eerste cliché over een tweede zwangerschap is nú al waar! Het gaat echt sneller dan de eerste.

Toen ik zwanger was van mijn dochter, hebben we het op de testdag al bekend gemaakt. Er waren inmiddels zo veel mensen op de hoogte van ons traject en bijna iedereen wist ook wel wanneer we mochten testen. Hoe anders is dat nu. Ik vind het fantastisch dat we er nu echt een leuke bekendmaking van kunnen maken. We weten ook al precies hoe we dat gaan doen. Met het Sinterklaasfeestje dat we organiseren. We pakken alle cadeautjes uit en daarna nemen we onze dochter even mee naar haar kamer. Onder het mom van een 'schone luier'. Maar in werkelijkheid trekken we haar een shirt aan met de tekst 'best big sis ever' en als we dan teruggaan naar opa's, oma's, ooms en tante's, zeggen we dat nog 1 cadeautje hebben voor iedereen. Kan nu al niet wachten om de gezichten te zien!!

Ik zag dat mijn vorige blog door Mamaplaats ook gedeeld is op Facebook. Ik wilde al bijna reageren op de reactie's die eronder geplaatst waren. Maar dat kan natuurlijk niet, er zitten ook bekenden op Mamaplaats en Facebook. Dus bij deze, bedankt!! Voor de likes, de hartjes en de voorzichtige felicitaties!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je