Snap
  • Baby
  • post

Eenkennigheid?!!!

Eenkennigheid of verlatingsangst...

Heb inmiddels al een heel ventje van bijna 10 maanden, wat gaat de tijd toch hard. Eerst na de bevalling dat kleine hummeltje in je hand en een paar maanden later kijk je naar je buik en naar je baby die probeert te staan om te gaan lopen en besef je...ja dat was die bellybump een paar maanden geleden. Vind het heerlijk mama zijn.

Nou zit ik er wel aan te denken om te gaan werken parttime voor 2 a 3 dagen (hij is al die maanden bij mij thuis gebleven), maar nou als ik al even wegloop als hij aan het spelen is zet meneertje het op piepen en huilen, hetzelfde als hij met zijn papa of iemand anders is, vind hij het na een tijdje genoeg en wilt hij alleen nog maar bij mama en dan is de drama over. Herkenbaar? Kan dit slechts een fase zijn.... Kan het misschien ook zijn omdat ik ben begonnen met het afbouwen van de borstvoeding? Of heeft hij nu gewoon door dat ik van hem weg kan lopen of uit de kamers. Ik voel mij nu erg schuldig om te gaan werken, stel dat hij dan de hele dag huilt omdat hij mama mist! We shall see..

10 jaar geleden

Ohhh ik voel mij al stukken beter, elke moeder gaat hier dus doorheen. Pfff, voelde mij al zo een bad mother! Bedankt allen!

10 jaar geleden

yep is een fase. hij ontdekt nu dat jullie niet 1 zijn, en jij best wel eens "weg" kan gaan van hem... Het gaat sneller over als je er aan toegeeft (nu je het kan dan), bij mijn zoontje was dat binnen 4 maanden voorbij door toegeven... hij heeft die verzekering nodig nu, alles is ook zo nieuw en anders he! Kijk eens op "oei ik groei" website voor tips en uitleg over deze fases :) success!

10 jaar geleden

Vast een fase. Mijn kinderen hadden het bij de peuterspeelzaal een tijdje. Achteraf horde ik dan dat ze het enorm naar hun zin hadden gehad. Als ze weer opgehaald warden, sprongen ze wel weer in m'n armen. Succes met het zoeken naar een baan!

10 jaar geleden

Komt vast goed als je weer aan het werk gaat. Het zal even wennen zijn, maar de dag komt ook ooit dat hij naar school gaat ;) Komt goed!