{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eenkennigheid?!!!

Eenkennigheid of verlatingsangst...

Afbeelding blog 'Eenkennigheid?!!!' Achtergrond blur afbeelding

Heb inmiddels al een heel ventje van bijna 10 maanden, wat gaat de tijd toch hard. Eerst na de bevalling dat kleine hummeltje in je hand en een paar maanden later kijk je naar je buik en naar je baby die probeert te staan om te gaan lopen en besef je...ja dat was die bellybump een paar maanden geleden. Vind het heerlijk mama zijn.

Nou zit ik er wel aan te denken om te gaan werken parttime voor 2 a 3 dagen (hij is al die maanden bij mij thuis gebleven), maar nou als ik al even wegloop als hij aan het spelen is zet meneertje het op piepen en huilen, hetzelfde als hij met zijn papa of iemand anders is, vind hij het na een tijdje genoeg en wilt hij alleen nog maar bij mama en dan is de drama over. Herkenbaar? Kan dit slechts een fase zijn.... Kan het misschien ook zijn omdat ik ben begonnen met het afbouwen van de borstvoeding? Of heeft hij nu gewoon door dat ik van hem weg kan lopen of uit de kamers. Ik voel mij nu erg schuldig om te gaan werken, stel dat hij dan de hele dag huilt omdat hij mama mist! We shall see..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je