{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een wervel wind in huis

Mijn dochter is nu 13 maanden ze klets al flink wat woordjes en ze loop al.

Afbeelding blog 'Een wervel wind in huis'

Als mijn dochter gaat spelen beneden dan loop ze vrolijk te kletsen en ze loopt met haar speelgoed rond en ze speel er heel even mee en dan laat ze het weer liggen. Het lijkt net of als ze aan het spelen is geweest dat er een wervelwind door het huis is geweest want overal ligt wat. Maar ga je het opruimen dan wil ze gelijk weer met dat speeltje spelen. Het maakt haar banier uit waarmee ze speld maar vooral het speelgoed in haar ogen die helemaal geen speelgoed zijn. Zoals de afstandsbediening, sleutels en  reclame of boekjes. Ik ben de hele dag opzoek naar alles. Maar mijn dochter heeft de grootse lol en daar gaat het mij om. Maar je blijft opruimen en zoeken. Maar het is het mooiste cadeau wat ik ooit heb gekregen dus ooit gaat ze zelf opruim dus no heel even wacht. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je