{{ message.message }}
{{ button.text }}

een week verder.

mijn kleine meisje.

Afbeelding blog 'een week verder.' Achtergrond blur afbeelding

een week, je zal denken wat is nou een week. nou deze week voelde voor mij als een maand als een jaar als een vreselijk lange tijd.

elke dag knap je iets op, elke dag ga je weer een stapje verder. je bent van de beademing af en doet het zo super goed. Ik ben zo vreselijk trots op je, Ik kan dit zeggen met mijn hele hart. als ik aan je denk hoe goed je het doet hoe hard je laat zien dat je wilt vechten en hoe, meisje je bent een vechter.

langzaam zijn ze met de voeding begonnen, al gaat het jou veel te langzaam hongerig huil je in me armen en er is niks wat ik voor je mag doen. want je moet nog genezen je bent zo vreselijk ziek geweest elke arts spreekt van een wondertje dat je zo goed opknapt meisje wat ben ik trots op jou..

Het wordt steeds moeilijker je steeds achter te moeten laten op de ic, Ik wil je bij me houden ik wil je in me armen nemen en je nooit meer los laten. je bent zo een klein teer meisje zo breekbaar je hoort bij mij, En daar laat ik je nooit meer gaan.

Met grote ogen kijk je me onderzoekend aan, ja ik ben het jou mama die de eerste 3 weken van je leven zo weinig voor je heeft kunnen doen, je hebt zo hard gevochten ik heb me zo machteloos gevoeld. langzaam krijg ik het vertrouwen terug dat je er gaat komen, de vraag is wat je er aan over gaat houden. het boeit me niet het belangrijkste is mijn meisje is er nog.

We zijn er nog niet maar lieve kleine meid we gaan er komen, mama is er voor je en zal je nooit uit haar armen los laten. Ik kan niet wachten tot je thuis komt en ik elke ochtend in die prachtige ogen van je kan kijken dat kleine handje je kleine voedjes. je bent zo klein en teer maar prinsesje van me we gaan er komen♡

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #baby, #ziek

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je