{{ message.message }}
{{ button.text }}

een vraagje over borstvoeding

ik wil graag meningen van moeders die ook borstvoeding geven of hebben gegeven.

Afbeelding blog 'een vraagje over borstvoeding'

Ik heb een vraagje. Ik ben nu 26 weken zwanger en ik wil heel graag borstvoeding geven..

Nou had ik er laatst met mijn vriend over en die zei je moet zelf beslissen wat je wil maar straks krijg je hangborsten daardoor..Dus ik dacht ik ga hier ff vragen aan de moeders met ervaring hihi.. Het laatste wat ik wil zijn hangborsten ik vind dat zelf ook niet mooi... Wat zeggen jullie daarover?

dank jullie wel alvast ;-)

liefs tessa

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je