Snap
  • Baby

Een tweede....Hell no!

Nu onze dochter 1,5 jaar is vragen veel mensen aan mij wanneer er een tweede kindje komt. Ik moet er niet aan denken!

Begrijp het niet verkeerd hoor! Ik ben gek op mijn dochtertje. Maar ik moet echt niet denken aan een tweede kindje!

Zoals jullie in mijn eerdere blogs hebben kunnen lezen is de bevalling van mijn dochter erg spannend en traumatisch geweest.

Verder heb ik toen mijn dochter 6 maanden oud was heb ik een ongeluk gehad en heb ik echt op het randje van de dood gelegen.

Voor beide ervaringen heb ik bij de psycholoog gelopen voor behandeling van post traumatische stress. 

Verder is onze dochter een hele slechte slaper en heeft ze last van verlatingsangst.

Dus nee, ik zie het niet zitten een tweede. De angst voor de bevalling, de angst of mijn lichaam me weer in de steek zal laten, opnieuw slapeloze nachten. Ik wil gewoon rust, bijkomen.

Maar zeg nooit nooit, misschien krijg ik over een paar jaar wel weer ineens de babykriebels en gaan we het dan toch proberen.

8 jaar geleden

Dank je! En ook alle andere mama's bedankt voor alle lieve reacties! Fijn on te zien dat ik niet de enige ben die er zo over denkt ;-)

8 jaar geleden

Dat Hell No slaat natuurlijk niet op de kinderen, maar meer op de zwangerschap en bevalling. Die was voor mij op zijn zacht gezegd niet makkelijk.

8 jaar geleden

De vorige blogs van deze mama leggen uit waarom ze er (voorlopig) niet aan moet denken en ik geef haar daar gelijk in. Die blogs verklaren de titel van dit blog.

8 jaar geleden

U moet het zelf willen. niemand heeft er iets mee te maken. (Alleen uw partner ) Ik vind alleen de titel van Hell no een beetje jammer. net of u kinderen de hel vind