{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een nieuw jaar..

Een nieuw jaar.

Afbeelding blog 'Een nieuw jaar..'

Nog een paar uur en dan is het zo ver. Het nieuwe jaar.

Een jaar waar ik tegen op zie en naar uit kijk. Een jaar vol verdriet en gemis om af te sluiten. En hopelijk een fris jaar tegemoet. Een nieuw jaar wat niet zonder verdriet is maar hopelijk gevuld met wat meer blijdschap. Het jaar waarin we hopelijk ons nieuwe kindje in goede gezondheid mogen ontvangen.
We zijn (Ik moet zeggen mijn man) is druk bezig het kamertje klaar te maken. En in mijn gedachten is het al helemaal ingericht. Een nieuwe kamer voor een nieuw kindje. En ook de meubeltjes die we hebben mogen gebruiken bij onze zoon. Fijn om dingen van kind op kind te zien gaan. Ik ga ook de kleertjes die ik voor onze dochter had gekocht gebruiken. Nog even wachten en als dan de kamer klaar is kan ik alles wassen en klaar maken.

Een jaar met uitersten. Een jaar met gemis maar ook in blijdschap uit kijken naar de toekomst door Gods hand geleid.

Ik wens jullie allemaal een fijn nieuw jaar toe. Vol met liefde en de mensen waarvan je houdt...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je