{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een luier is een luier... of toch niet?

Afbeelding blog 'Een luier is een luier... of toch niet?' Achtergrond blur afbeelding

Eigenlijk pakte ik voorheen gewoon de luiers die op dat moment in de aanbieding waren. Alleen die van de Etos dat vond ik geen prettige luiers omdat die echt zo plastic aanvoelde, maar de rest leek me allemaal even goed. Mijn dochter bleef er droog in en ze zaten prima. Maar de laatste tijd kreeg mijn dochtertje steeds meer jeuk op haar rug (het deel waar de luier zit). Bij sommige type luiers was het echt heel erg. Pampers simple dry en ook Pampers baby dry en die van het kruidvat leken de irritatie op haar rug echt te verergeren.

Ik ben toen maar overgestapt op de duurste variant van Pampers de Active Fit omdat die voor mijn gevoel het minst van plastic aan de achterzijde aan voelen. En ik heb het idee dat het wel effect heeft. Haar rugje is lang niet meer zo rood en ze krabt er ook niet meteen aan zodra de luier uit gaat. Of het echt aan de luiers lag, weet ik natuurlijk niet zeker, maar ik denk ik het wel aangezien het door de overstap heel snel verminderde. Nu maar hopen dat ze snel zindelijk is want nu is ze wel een dure luier klant geworden :D

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je