{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een lief babyslaapje

De lieve geluidjes en bewegingen die je in je slaap maakt. Ik kan er uren naar kijken en luisteren. Wat hou ik toch veel van je lieve schat!

Afbeelding blog 'Een lief babyslaapje'

Daar lig je dan in je schatttige poezen boxpakje naast me in bed. Met je armpjes omhoog, voldaan van de flesvoeding. Lekker op papa zijn plekje want hij is toch aan het werk. In een diepe slaap, maar af en toe een lief geluidje kreunend omdat je zo vol zit.

Vandaag moet ik naar je achterhoofd kijken want op het consultatiebureau zeiden ze dat je een voorkeurshouding had. En zelfs dat vind ik lief. Als je je ogen open zou hebben dan kan ik aan je achterhoofd zien dat je naar de foto van papa en mama op het nachtkastje zou liggen kijken.

En ook de klitten in je 0,5cm haar zijn lief, hoewel je daar zelf straks anders over denkt als ik ze uitkam. Sorry dat ik zo lang deed over het maken van je flesje, waardoor je huilend en druk nee-schuddend in je wiegje lag. Die klitten in je haar komen er wel uit en ik zal voorzichtig zijn.

Langzaam word je wakker en rek je je uit. Een uurtje slaap was genoeg voor je en je 56cm lange lichaampje rekt zich helemaal uit. Er komt een gaap en een scheet. Je begint te spartelen. Ik laat je nog even gaan want ik geniet van elke beweging en elk geluid dat je maakt. Ja, zelfs de scheet van je eigen baby klinkt lief.

Je wordt onrustiger. Je wilt niet meer liggen. De kreuntjes gaan langzaam over in gejammer. Nu krijg je ook nog de hik en je begint te huilen. Het is tijd om m'n telefoon weg te leggen. Tijd om m'n kleine moppie lekker te knuffelen. Tijd om op te staan en te genieten van een nieuwe dag! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je