{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een klein kwartet

Een lang verwachte wens die uit gaat komen! Een lang gehoopte droom die werkelijkheid word.

Afbeelding blog 'Een klein kwartet'

Wat hebben wij een prachtige jongens, 3 kleine kerels die alles voor ons zijn. Oh nee! Dat mag ik niet zo zeggen. 3 grote jongens.
Kusjes geven, knuffelen, donderjagen en nog meer. Troetelen, rommel maken, samen stoeien AU dat doet zeer!
Stop hou op, ik wil niet meer! Even sussen en daar gaan de heren weer.

Ondanks deze mooie wondertjes blijven papa en mama dromen en daar blijft het niet bij. Eerst een knuffel dan een kus, deur gesloten, kinderen slapen, samen kroelen en stoeien maar.
Een keer stoeien is niet genoeg. Ongesteld, teleurgesteld, positief blijven op naar de volgende keer!

Ik reken uit wanneer mijn eisprong ongeveer moet zijn en er worden nog net geen stoei momenten ingepland. Eitjes warm, zaad geen zin, chagrijnig en ook moe, drukke dagen, de tijd voorbij. Kinderen huilen, weer uit bed, ei vergeten, weer te laat. Volgende keer beter we staan paraat.

Het dan toch maar inplannen? Test oké, kom maar ook. Stoeien dan, zo geen zin, kom nou maar! zaad erin. Twee weken wachten, krampen in mijn buik, ongesteld worden of blijft het uit?

De dag van mijn ongesteldheid blijft uit, maar ga ik nu al testen? Test gedaan negatief, het zal toch niet? Morgen weer, andere kopen, kapitaal kwijt, maar daar is hij dat! Positief! Papa vertellen, ons geheim. Stralende ogen van geluk, traantje pikken, een compleet gezin.

Daar zijn ze dan de zwangerschapskwaaltjes. Niet te missen, daar zijn ze weer, overgeven en nog een keer. Zere borsten, alleen maar slapen, te laag ijzer, flauwvallen en weer opstaan. We lopen door en doen alles nog een keer. Bh thuis uit, een vol gevoel. Nee ik moet echt rennen, dat gaat fout. Vloer weer dweilen, maar toch blij. Het zit wel goed met dit ei!

De eerste echo wat een mooi gezicht! Daar is het dan, een kloppend hartje, het lijkt een trein, is het er 1? 1 gelukkig, ik had gelijk. Mijn man dacht 2, gelukkig niet. Het kwartet is compleet, wat een geluk, weer een traantje een klein gesprek. Een nieuw wonder dit kleine boontje.

29 oktober 2018 is de dag.. nou ja welkom ben je elke dag!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je