{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een €40,- cadeaubon voor €1,-!

Bestel snel een cadeaubon voor maar 1 euro!

Afbeelding blog 'Een €40,- cadeaubon voor €1,-!'

Met de Leaseababycar.nl cadeaubon geef je jezelf of iemand anders een korting van 40 euro op 1 van onze kinderwagens! Met ons assortiment aan kinderwagens in vele verschillende kleuren heb je genoeg keus en met de complete set ben je gelijk helemaal klaar. Door het grote kleuren assortiment maak je iedere ontvanger blij met deze Leaseababycar.nl cadeaubon.

Over ons assortiment:

Leaseababycar.nl - "LUXE" is een mooie complete kinderwagen set in een modern ontwerp. Vanaf je baby's eerste reisje tot hij/zij helemaal zelfstandig loopt, met deze set ben je in 1 keer klaar. Zelfs reizen met de auto gaat goed met het meegeleverde autostoeltje die ook nog eens op de kinderwagen te plaatsen is. Het frame is snel en gemakkelijk opvouwbaar en als kinderwagen met zitting in te klappen. De combinatie van een vering systeem en de grote luchtbanden maakt deze kinderwagen geschikt voor elk soort terrein. Dit alles is heel compact en licht van gewicht door gebruik van aluminium.

Hoe het werkt nadat u uw cadeaubon hebt ontvangen:
Stap 1 - U plaatst een bestelling op Leaseababycar.nl
Stap 2 - U mailt uw cadeauboncode met uw bestelnummer naar info@leaseababycar.nl
Stap 3 - De 40 euro wordt door ons automatisch verrekend met de overige nog te betalen maanden.

Deze bon is alleen geldig voor een bestelling van een kinderwagen op Leaseababycar.nl en t/m 31-12-2013 en niet inwisselbaar voor contanten. Maximaal 1 bon per kinderwagen.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je