{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een drieling, de pampers vliegen om je oren!

Afbeelding blog 'Een drieling, de pampers vliegen om je oren!' Achtergrond blur afbeelding


Duurzaamheid, ik vind het al jaren een heel lastig onderwerp. Soms ben ik er onwijs mee bezig, zo heb ik een hele tijd vegetarisch gegeten en waren zo goed als al onze boodschappen biologisch. Er zijn ook periodes dat ik veel minder met duurzaamheid bezig ben, ik kruip dan weer heel langzaam in mijn oude gewoontes. Sinds wij  drie kleine meisjes hebben, ben ik toch weer wat bewuster bezig met duurzaamheid. Door de continue zorg van onze drie kindjes vind ik het nog wel wat lastig en door de druk maak ik ook wel vaker makkelijke keuzes. Toch proberen we, wanneer we kunnen duurzame keuzes te maken. Sinds kort scheiden wij ons afval en ben ik weer erg bezig met voedselverspilling. Vlees wordt weer met mate gegeten en er is weer plaats gemaakt voor veel meer biologische boodschappen. Ik denk weel eens na over wasbare luiers tot dat ik dan weer naar mijn washok kijk. Dan denk ik nee, dat is mij net een beetje te veel. Met drie kleine baby's gaan er natuurlijk mega veel luiers op een dag doorheen, als ik het heel even snel bereken en niet uitga van een aantal extra luiers gaan er toch al snel 15 luiers per dag doorheen.

Onlangs mocht ik voor Mamaplaats de nieuwste Pampers testen, de Pamper Pure Protection. Een fijne luier gemaakt met 100% duurzame energie en de verpakking is 100% recyclebaar, Geweldig toch!?  Bijpassend bij de Pure  Protection  Pampers, zijn de Pampers Aqua Pure babydoekjes. De verpakking van de babydoekjes is gewoon 100% recyclebaar, dat vind ik echt zo een fijne eigenschap van deze lijn.

De Pampers Pure Protection luiers zijn gemaakt van plantaardige vezels en hoogwaardig katoen. Ook zit er helemaal geen parfum in, daar ben ik heel blij mee! Mika heeft nog al snel last van uitslag, dus probeer ik bij haar altijd rekening te houden met parfum. Sinds wij deze luiers gebruiken, heeft Mika helemaal geen luieruitslag meer gehad, hoe fijn! De hele nacht kunnen de meiden hun luier omhouden, net zoals ik gewend ben van Pampers blijft ook deze luier 12 uur lang droog. Droge luiers betekent vaak een goede nachtrust en een goede  nachtrust  betekent  automatisch een heeeele blije moeder! Fijn weetje, de luier is mega rekbaar. Lize heeft nooit meer van die grote afdrukken in haar buikje of benen.

Mijn antwoord op de vraag; Ben ik blij met de nieuwe Pampers Pure Protecion, is volmondig JA!

Liefs,

Graziëlla  

Afbeelding blog 'Een drieling, de pampers vliegen om je oren!'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je