{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een dagje naar het kinderdagverblijf

Nu bij Kevin de eenkennigheid toeslaat viel het vanmorgen ineens heel zwaar om hem naar het kinderdagverblijf te brengen.

Afbeelding blog 'Een dagje naar het kinderdagverblijf'

 

Onze Kevin gaat al vanaf 3 maanden naar het kinderdagverblijf. Het is altijd goed gegaan. 

Behalve vanmorgen, toen begon hij hard te huilen en keek me heel zielig aan met dikke tranen in zijn ogen. Zijn armpjes naar mij uitgestoken... en ik moest weg. Wat is dat toch een rotgevoel zeg. Hij is nu 9,5 maand en de eenkennigheid slaat toe. 

Heel de ochtend aan dat zielige moment zitten denken. En mezelf troosten met de gedachten dat hij vast al weer vrolijk aan het spelen was. 

Toch moest ik even bellen, ik had het tot 13:00 uur kunnen laten, gelukkig kreeg ik meteen te horen dat hij lekker geslapen had en goed gegeten. Hij zat mooi te spelen. En ze hadden met hem gewandeld. Deze mama ook weer gerust gesteld. 

En toch kijk ik uit naar het moment om hem straks op te halen en te zien dat hij blij is om mij te zien. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je