Snap
  • Baby
  • Babyspullen
  • post

Een cadeau voor een baby van 5 maanden?

Welk babyspeelgoed moet ik kopen voor een baby van 5 maanden? Wat kan die baby eigenlijk allemaal al en wat nog niet? Ik heb werkelijk geen idee!'

Die vraag krijg ik, verrassend genoeg, best vaak. Druk, druk, druk als iedereen is, schiet het erbij in om te shoppen voor babyspeelgoed.  Maar wat  koop je dan? Een baby is toch zo'n lief, vertederend, zacht fris-ruikend wezentje wat alleen eet en slaapt? Mwah, lief en vertederend zeker. Fris-ruikend niet altijd :-) maar een baby eet en slaapt echt niet alleen hoor!

Zelfs een baby vanaf 0 maanden doet en kan al meer dan eten en slapen! En zelfs voor hen is er al heel leuk, lief en kleurrijk babyspeelgoed te koop. Maar er is veel aanbod. En mensen, zeker als ze zelf geen kinderen hebben, zien door de bomen het bos niet meer. 

Daarom heb ik besloten om te bloggen over de ontwikkeling van baby's en welk babyspeelgoed past bij de ontwikkeling van een baby per maand. Daarnaast geef ik nog handige tips, want ja, ik ben inmiddels ook 3 baby's verder dus het is leuk, handig en goed om eens een aantal tips door te geven.

Ook vind je leuke adressen om te shoppen. Zoek je al zo lang naar die ene boxzak of dat leuke speelkleed? Ben je hopeloos op zoek naar UV kleding voor je baby of een leuk zwem- of drijfpakje met geïntegreerde luier voor het babyzwem-uurtje?

Juist, lees dan het blog van Speelgoedvallei.nl! Hier http://speelgoedvallei.blogspot.nl/ lees je alles over de ontwikkeling van je baby, je kleinkind of het eerste kindje van je beste vriendin. 

Terugkomend op de vraag waar ik mee begon. Wat kan ik kopen voor een baby van 5 maanden?

Top 5 babyspeelgoed voor een baby van 5 maanden:

1. Muziekinstrumenten van stof zoals deze Nijntje muziekinstrumenten: http://www.speelgoedvallei.nl/babyspeelgoed-activity-nijntje-speelgoed-p-21.html 

2. Knisperboekjes of uitvouwboekjes boordevol activiteiten en babyspeeltjes zoals van de merken Nattou en Fehn: http://www.speelgoedvallei.nl/babyspeelgoed-activity-knisperboekje-c-58_63_253.html 

3. Leuke, zachte activity centers zoals deze zoals een knuffel met grote spiegel en meer speeltjes, een soort radio met allerlei knopjes en melodietjes of een echte baby mobiel waarmee je baby je al bellend kan imiteren: http://www.speelgoedvallei.nl/babyspeelgoed-activity-activity-center-c-58_63_251.html

4. Sleutelbos die fungeert als bijtring. Handig voor de doorkomende tandjes.  Leg de bijtring voordat je baby uit bed komt in de koelkast voor een heerlijk verzachtend en verkoelend effect: http://www.speelgoedvallei.nl/babyspeelgoed-box-speelgoed-bijtring-nuby-bijtsleutels-ice-gel-p-432.html

5. Zachte of kunststof rammelaars blijven het altijd goed doen bij een baby vanaf 5 maanden: http://www.speelgoedvallei.nl/babyspeelgoed-rammelaar-c-58_91.html

 

Wil je alles lezen over de ontwikkeling van een baby van 5 maanden en welk babyspeelgoed daar bij past? Klik dan eens op onderstaande link:

http://speelgoedvallei.blogspot.nl/2013/05/babyspeelgoed-vanaf-5-maanden.html

 

Hebben jullie ook moeite om voor sommige leeftijden een leuk cadeautje te vinden? Doen jullie ook altijd eerst inspiratie op voordat je iets koopt? Of vraag je je moeder, vriendin, buurvrouw wat je het beste kunt geven? Natuurlijk lees ik weer graag jullie reacties!

Veel leesplezier!

10 jaar geleden

knisper speelgoed vinden ze echt nog super leuk.

10 jaar geleden

Leuk dat je hebt gereageerd! Ja, er is inderdaad volop keuze maar als je zelf geen kinderen hebt of het nog niet gewend bent, kan ik me voorstellen dat het lastig is om een cadeautje te vinden dat aansluit bij de ontwikkeling van een baby. Een frisdrankfles doet het idd altijd erg goed. :-)

10 jaar geleden

Genoeg keus hoor voor zulke kleintjes, bij ons vermaakte zich ook prima met een lege frisdrankfles dus wat dat betreft zijn ze ook niet kieskeurig :)