{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een brief aan mijn dochter - Lieve Lola - 1 maand

Een persoonlijke brief aan mijn dochter over hoeveel ik van haar hou en alles wat ze ons in deze eerste maand heeft gebracht.

Afbeelding blog 'Een brief aan mijn dochter - Lieve Lola - 1 maand' Achtergrond blur afbeelding

Lieve Lola

Je bent nu precies 1 maand oud. Wat fijn om je na 8,5 maanden eindelijk bij ons te hebben, lief klein meisje.De eerste week noemde ik je mijn nachtvlindertje omdat je 's nachts vaak papa en mama wakker hield. Het liefst sliep je tussen ons in met een pink van papa of mama in je kleine mondje. Je leerde drinken bij mama aan de borst, wat je nu kunt als de beste. Je kunt het nu zelfs zo goed dat je jezelf soms verslikt van gulzigheid.

Ook ben je al een stukje gegroeid en zien we je iedere week veranderen. Vandaag zagen we je voor het eerst echt lachen, dat was zo leuk om te zien! Daarvoor zagen we vooral alle gekke bekken die je kunt trekken. Zoals wanneer je moet gapen of de hik hebt, zelfs als je huilt trek je de meest aparte gezichtsuitdrukkingen. Maar we kennen ze nog steeds niet allemaal.

Het is fijn om te zien dat je zo heerlijk ontspannen bent wanneer je in de Tummy Tub mag badderen met papa of mama. Vandaag in het grote bad met papa vond je ook het al zo fijn. Je omkleden of verschonen vindt je nog steeds helemaal niets aan, gelukkig huil je nu wel minder hard als het moet gebeuren, want overslaan doen we dat natuurlijk niet.

Jammer van al die vervelende darmkrampjes, lieve Lola. Papa en mama hebben het met je te doen als je er last van hebt en zo ontzettend hard er van moet huilen. We willen je dan graag helpen, maar dat valt niet mee, lieve schat. Gelukkig helpt een knuffel, een speentje of wat extra aandacht vaak wel om de pijn wat te verzachten. Hopelijk zijn die vervelende rot krampjes snel weer over.

Alles wat je doet vinden we lief, hoe je beweegt terwijl je slaapt. De lieve geluidjes die je dag en nacht maakt. Als je zabbelt op je vingers die je toevallig tegenkomt in je gezicht. Hoe je stiekem windjes laat en hoe je tevreden lacht als je net gedronken hebt. Maar ook hoe sterk je bent en al vanaf week 1 in je bedje van de ene op de ander zij draait en je nekje hoofdje zelf omhoog houdt. En je mooie haartjes...en zo kan ik nog wel even doorgaan, lieve Lola.

Wij kunnen niet wachten om te zien wat je allemaal in de komende maand gaat leren! Papa en mama zijn trots op jou!

Kusje van mama

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je