{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een brief aan mijn dochter - Lieve Coco – 1 maand

Vanaf nu schrijf ik naast mijn maandelijkse brief aan Lola ook een brief aan kersverse dochter Coco. Vandaag haar eerste brief, lees je mee?

Afbeelding blog 'Een brief aan mijn dochter - Lieve Coco – 1 maand' Achtergrond blur afbeelding

Zoals je misschien wel weet schrijf ik al sinds Lola's geboorte (mei 2014) iedere maand een persoonlijke brief aan haar over haar ontwikkelingen en meest bijzondere gebeurtenissen van die maand. Dit ga ik natuurlijk ook voor haar zusje Coco doen, als herinnering voor haarzelf voor later en omdat het leuk is voor anderen om te zien wat er allemaal per maand ongeveer gebeurd met de ontwikkeling van je baby. Vandaag is Coco gewoon alweer 1 maand oud en daarom schrijf ik vandaag haar allereerste brief.

Lieve Coco,

Hier is hij dan eindelijk, mijn allereerste brief speciaal geschreven voor jou. Voor mijn lieve kleine meisje Coco. Wat ben ik blij dat je er bent! Na een lange pittige zwangerschap mocht ik je dan eindelijk in mijn armen sluiten. Wat was ik blij om je na al die tijd te mogen ontmoeten en vasthouden. Je kwam ter wereld als een echte Supergirl en liet meteen merken dat je een sterke en flinke dame was. Al direct wilde je jouw hoofdje optillen om rond te kunnen kijken. Knappe dame!

Samen met papa verbleven we met zijn drietjes nog een paar nachtjes in het ziekenhuis waar mama samen met jouw extra moest oefenen met drinken. Na een nacht flink oefenen tussen al je lange slaapjes door dronk je steeds beter en mochten we lekker samen naar huis. Daar deed je het ook super en sliep je zelfs al een aantal nachtjes heerlijk door. Wat een fijn cadeautje voor papa en mama.

Ook kon je grote zus Lola je dan toch eindelijk in het echt ontmoeten. Dat vond ze wel eventjes vreemd, zo’n nieuw klein zusje wat ook nog eens mee naar huis kwam. Daarvoor zat je namelijk nog in mama’s buik,dat is gek! Lola vind het erg leuk om jouw grote zus te mogen zijn. Ze geeft je kusjes en knuffelt graag met je op de bank. Ze helpt je graag met wassen wanneer je in bad gaat en wil het liefst de hele dag jouw speentje in jouw mondje stoppen. In badje gaan vindt je trouwens heerlijk en je wordt er helemaal ontspannen van. Het omkleden vindt je gelukkig ook prima, zo fijn!

We kunnen het bijna niet geloven hoe tevreden en hoe makkelijk jij bent. Je vindt alles prima en huilt bijna niet. Alleen als je honger hebt laat je even flink van je horen. En dat mag! Papa en mama waren een beetje bang dat je net zoveel krampjes zou krijgen als je grote zus Lola en veel zou moeten huilen, maar dat is gelukkig helemaal niet zo. Dat vinden wij zo fijn, want wat hadden we het te doen met je arme zusje toen ze zo klein was!

Wat ben je toch een heerlijk mooi, lief en makkelijk kindje Coco. Zo tevreden en zo zoet! Ik kan zo genieten van hoe tevreden jij bent. Het was even spannend voor ons hoe het zou zijn met twee kindjes, maar jij maakt het ons zo wel heel erg makkelijk. Wat een rijkdom en wat fijn dat je er eindelijk bent en ons gezin compleet maakt! Met jou erbij zit ik echt op een roze wolk en geniet ik iedere dag meer van ons mooie gezin!

Ik hoop dat je net zo tevreden bent als hoe je er uit ziet, lieve schat! Ik hou nu al ontzettend veel van jou, lieve Coco en wat ben ik trots op jou!

Mama houdt van jou!

Liefs,

Mama

x


Lees hier de persoonlijke brief terug die ik schreef aan grote zus Lola toen zij 1 maand oud was.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je