{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een bijzonder cadeau

Afbeelding blog 'Een bijzonder cadeau' Achtergrond blur afbeelding

In mijn vorige blog heb ik geschreven dat mijn lieve mama overleden is. Ik mis haar iedere dag en vaak nog meerdere keren op een dag. Het is nu 6 maanden geleden en het verdriet is niet minder. Het zal ooit vast wel een plaatsje krijgen maar voor nu kan ik het niet goed accepteren. 

Ik heb er niet direct over geschreven omdat ik het zelf heel niet goed kon geloven. Het heeft echt even moeten doordringen maar de maand nadat mijn moeder overleden was stond ik met een positieve zwangerschapstest in mijn handen. 

Het voelde zo dubbel, een cadeau van mijn moeder. Zo onverwachts. Dat verdriet en blijdschap zo dicht bij elkaar kunnen liggen is heel apart. 

Het is ons tweede kindje, waar zeker een wens voor was maar waren er absoluut niet mee bezig omdat mijn moeder nog maar net overleden was. 

Mijn moeder wilde wel een heel elftal aan kleinkinderen... ik had liever gezien dat ze het mee mocht maken maar wij gaan dubbel genieten van dit kleine cadeautje. 

1 November ben ik uitgerekend. Ik ben dus bijna 29 weken zwanger en voel me best goed. Ja, ik ben regelmatig verdrietig maar stop het absoluut niet weg en maak echt ruimte voor het verdriet en de blijdschap♥️♥️

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je