{{ message.message }}
{{ button.text }}

Een beslissing genomen!Toch flesvoeding.

Na een moeilijke borstvoedingsperiode nu toch de beslissing genomen te stoppen.

Afbeelding blog 'Een beslissing genomen!Toch flesvoeding.'

Oef wat viel het mij zwaar om deze beslissing te nemen!! Ondanks dat de borstvoeding drama was, zie vorige blog, en ik echt veel pijn had bij het voeden wilde ik niet beslissen te stoppen. Want ik wilde het zo graag toch... Dus dan moest ik wel doorzetten. Vriendlief verklaarde me zo ongeveer voor gek dat ik door bleef gaan. Tot donderdag nacht, ik lag Mees weer met kromme tenen te voeden en de tranen liepen over m'n wangen van de pijn! Nee dacht ik toen, ik word hier niet gelukkig van en ik ben op deze manier ook echt niet de beste moeder voor mijn kinderen. En ja dat wil ik natuurlijk wel zijn want dat vind ik het aller belangrijkste!

Ik heb nog even flink gehuild om mijn beslissing, ondanks alles zal ik deze intieme momentjes met Mees toch ook wel gaan missen! We zijn nu twee dagen verder en ik ben heel blij met m'n beslissing! Ik kolf nu de voeding voor Mees af en dit gaat prima! Geen last van pijn, ik kolf nu vier of vijf keer per dag en Mees drinkt zo'n zes of zeven keer op de dag. Hij krijgt dus ook kunstvoeding en dit drinkt hij ook prima. Het uit de fles drinken vond Mees geen probleem gelukkig!

Ik kan zeggen dat ik nu echt voor 1000% van m'n jongens kan genieten zonder op te zien tegen een voeding! En papa kan ook lekker een flesje geven en dat vindt hij toch wel heel erg leuk om te doen, en daar geniet ik dan ook weer van!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je