Snap
  • Baby
  • Kind
  • Mama
  • kind
  • kleuter
  • boek

EDITORS' PICK: boek DADOE

van Jim Bakkum en Kirsten Michel

Dadoe beleeft avonturen met zijn buurmeisje Didi en het hondje Toby. Het is een leuk voorleesboek met allerlei liedjes van Jim Bakkum en Kirsten Michel. Voor kids vanaf twee jaar oud.

Met de volgende liedjes:

1. Dadoe!

2. Jarig

3. Wolkenland

4. Hoki Spoki

5. Waarom

6. Samen spelen

7. Spring met me mee

8. Kliederdag

9. Koekjes bakken

10. Plasje

11. Superstep

12. Zwemmen

13. Dikke buik

Wil je zo'n boek winnen? Geef antwoord op de volgende vraag: Waarom wil jouw kindje een DADOE-boek??

GESLOTEN. WINNAARS = Instagrammers simoonderuiter, bernadvtc en charly143.

6 jaar geleden

Mijn kind wil alle boeken XD! Hij is dol op boeken en loopt dan ook standaard in de supermarkt naar de tijdschriften. Hij is nu 2,5 dus de juiste leeftijd voor dit boek.

6 jaar geleden

Wij zijn vorige maand een midweekje weg geweest.. daar hadden we elke dag een mini disco.. nu thuis houden we elke dag thuis ook elke eind van de middag een mini disco met de kids.(16 maanden en net 3 jaar) erg gezellig en goed voor de taal ontwikkeling...Zelf zijn wij een beetje uitgekeken op de liedjes van een bekend konijn;)... en zouden graag onze kinderen(oke ook ons zelf) willen verblijden met een vrolijke boek cd..

6 jaar geleden

Ons mannetje houdt van zingen en dansen! Nu de sinterklaas tijd voorbij is zijn we weer opzoek naar een leuke cd als vervanging... dit lijkt mij een super leuk boek/cd! Ook het laatste liedje komt hier goed van pas, mama heeft een dikke buik! (Onze zoon wordt grote broer)!

6 jaar geleden

Mijn dochtertje van 3 heeft van Sinterklaas een cd speler gehad, nu zijn we op zoek naar leuke cd's